Ed van Alem
Volledig scherm
PREMIUM
© Ed van Alem

Individuele vrijheid hét adagium van de nieuwe eeuw: ieder voor zich

dwarskijkerSportclubs in de regio vrezen de leegloop. Blijkbaar hebben nogal wat leden in coronatijd het lidmaatschap opgezegd. Omdat samen voetballen en volleyballen er toch niet inzat.

 1. Nieuwsoverzicht | Eitjes van Aziatische tijgermug gevonden - Corporatie wil huurster (32) uit seniorencomplex
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Eitjes van Aziatische tijgermug gevonden - Corporatie wil huurster (32) uit senioren­com­plex

  Zwangere vrouwen die corona oplopen, hebben drie keer zoveel kans om op de intensive care te belanden. Toch laten veel zwangeren zich niet vaccineren. Gynaecologen roepen daarom zwangere vrouwen op om een prik te halen. En op een parkeerplaats in Zevenbergschen Hoek zijn eitjes van een Aziatische tijgermug gevonden. Deze mug kan gevaarlijke ziektes overdragen. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vrijdag.
 2. 'Luchtbuks Ria' (101) schiet weer raak op Tilburgse Kermis

  'Lucht­buks Ria' (101) schiet weer raak op Tilburgse Kermis

  Tak! Middenin de roos. Luchtbuks Ria, inmiddels honderdeneen jaar, krijgt het weer voor elkaar bij de schiettent op de Tilburgse vakantiekermis. Inmiddels zit ze in een rolstoel - ze is slecht ter been - en krijgt zuurstof toegediend. ,,Maar onze Ria is een eigenwijze, die schiet staand.” Samen met neef Roel Zoontjens komt Ria van Dijk, beter bekend als luchtbuks Ria, vanuit verzorgingstehuis Het Laar de Tilburgse vakantiekermis opgereden. ,,Dit jaar helemaal zonder hulp hé”, zegt haar trotste neef.