Jorrit ziet ook de voordelen van de omstandigheden: het voortdurende haasten tussen school, werk, kinderopvang, supermarkt en sport is ook op pauze gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Jorrit ziet ook de voordelen van de omstandigheden: het voortdurende haasten tussen school, werk, kinderopvang, supermarkt en sport is ook op pauze gezet. © Nicole Froeling

In theorie vind ik het fijn voor mijn man, dat hij zich wél kan ontspannen

HET NIEUWE NORMAALEerst hoefden we alleen onze handen vaker te wassen en in ellebogen te niezen. En ineens werd alles anders. Geen turntrainingen, geen voetbalwedstrijden, ouders die thuiswerken, scholen die dicht zijn. Verslaggeefster Nicole Froeling laat zien hoe het nieuwe normaal eruitziet, in haar gezin met man Jorrit en dochters Yfke (8) en Brechje (7). De tweede week met dichte scholen.

 1. Opvoeddilemma's in coronatijden: buitenspelen wordt steeds lastiger
  PREMIUM
  HET NIEUWE NORMAAL

  Opvoeddi­lem­ma's in coronatij­den: buitenspe­len wordt steeds lastiger

  Eerst hoefden we alleen onze handen vaker te wassen en in ellebogen te niezen. En ineens werd alles anders. Geen turntrainingen, geen voetbalwedstrijden, ouders die thuiswerken, scholen die dicht zijn. Verslaggeefster Nicole Froeling laat zien hoe het nieuwe normaal eruitziet, in haar gezin met man Jorrit en dochters Yfke (8) en Brechje (7). De tweede werkweek met gesloten scholen is begonnen.
 1. FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouilleren door de stad
  Play

  FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouille­ren door de stad

 2. ME maakt einde aan onrustig uurtje in Amsterdam-Osdorp
  Play

  ME maakt einde aan onrustig uurtje in Amsterdam-Os­dorp