Jorrit ziet ook de voordelen van de omstandigheden: het voortdurende haasten tussen school, werk, kinderopvang, supermarkt en sport is ook op pauze gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Jorrit ziet ook de voordelen van de omstandigheden: het voortdurende haasten tussen school, werk, kinderopvang, supermarkt en sport is ook op pauze gezet. © Nicole Froeling

In theorie vind ik het fijn voor mijn man, dat hij zich wél kan ontspannen

HET NIEUWE NORMAALEerst hoefden we alleen onze handen vaker te wassen en in ellebogen te niezen. En ineens werd alles anders. Geen turntrainingen, geen voetbalwedstrijden, ouders die thuiswerken, scholen die dicht zijn. Verslaggeefster Nicole Froeling laat zien hoe het nieuwe normaal eruitziet, in haar gezin met man Jorrit en dochters Yfke (8) en Brechje (7). De tweede week met dichte scholen.

Mijn man, die ik meestal oprecht erg leuk vind, beschikt over een zeer specifieke frons. Die verschijnt alleen als hij vindt dat ik me druk maak om dingen die dat niet waard zijn. Ik heb De Frons deze week meer dan eens gezien. Als die opduikt, verander ik vaak op slag van een best aardige echtgenote in een feeks met een hoge stem. Want ik maak mij uiteraard nóóit druk zonder een uitstekende reden. Vind ik.