Schoten in de bossen van Best zorgen voor groot alarm bij de  politie die in vol ornaat uitrukte. De arrestant zegt niet geschoten te hebben maar worstelt wel met een drankprobleem.
Volledig scherm
PREMIUM
Schoten in de bossen van Best zorgen voor groot alarm bij de politie die in vol ornaat uitrukte. De arrestant zegt niet geschoten te hebben maar worstelt wel met een drankprobleem. © Fotopersburo Bert Jansen / Sem van Rijssel

In de bossen tussen Best en Son gebeuren vréselijke dingen, zegt de man die er woont, maar toch heeft hij niet geschoten

DEN BOSCH - Die decembernacht staat de Bestenaar nog levendig bij: het was de engste uit zijn leven, hij dacht het loodje te leggen. Maar toch, nee, hij heeft die volgende ochtend niet geschoten op iemand die bij zijn huis liep, zo riep hij maandag uit in zijn strafbankje.

  1. Meerdere boerenprotesten op snelwegen in Brabant, nieuwe acties dinsdag niet uitgesloten
    Video

    Meerdere boerenpro­tes­ten op snelwegen in Brabant, nieuwe acties dinsdag niet uitgeslo­ten

    Brabantse snelwegen zijn na onderhandeling tussen de politie en boeren weer vrij, nadat deze maandagmiddag voor lange tijd waren geblokkeerd. Met hooibalen werd het verkeer op de A2 bij Best, A67 bij Liessel en de A50 bij Oss stilgezet. Rond 16.15 waren in het Provinciehuis in Den Bosch acht boeren binnen om een vreedzaam gesprek aan te gaan met de gedeputeerde. Maandagavond waren er nog protestacties langs wegen in Oisterwijk, Waspik en Moerdijk.