Schoten in de bossen van Best zorgen voor groot alarm bij de  politie die in vol ornaat uitrukte. De arrestant zegt niet geschoten te hebben maar worstelt wel met een drankprobleem.
Volledig scherm
PREMIUM
Schoten in de bossen van Best zorgen voor groot alarm bij de politie die in vol ornaat uitrukte. De arrestant zegt niet geschoten te hebben maar worstelt wel met een drankprobleem. © Fotopersburo Bert Jansen / Sem van Rijssel

In de bossen tussen Best en Son gebeuren vréselijke dingen, zegt de man die er woont, maar toch heeft hij niet geschoten

DEN BOSCH - Die decembernacht staat de Bestenaar nog levendig bij: het was de engste uit zijn leven, hij dacht het loodje te leggen. Maar toch, nee, hij heeft die volgende ochtend niet geschoten op iemand die bij zijn huis liep, zo riep hij maandag uit in zijn strafbankje.

  1. Dorpsruzie om twee kristallen beeldjes van vier centimeter: ‘Verschrikkelijk vind ik het’
    PREMIUM

    Dorpsruzie om twee kristallen beeldjes van vier centimeter: ‘Verschrik­ke­lijk vind ik het’

    VESSEM - Twee kristallen Swarovski-beeldjes staan te glinsteren in de kast van Ria Rooijakkers uit Haghorst, maar blij is ze er niet mee. Haar aankoop in de kringloopwinkel van Vessem vormt de start van een slepend conflict waar alle negentig vrijwilligers van de kringloop bij betrokken zijn. Sterker nog: Heel Vessem heeft er al weken over. ,,Als ik dit van tevoren had geweten, was ik er nooit aan begonnen”, zegt ze.