Heinz Goy is net aangekomen bij zijn vakantiechalet pal aan de Maas in Maashees. Hij maakt zijn ondergelopen kelder en achtertuin schoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Heinz Goy is net aangekomen bij zijn vakantiechalet pal aan de Maas in Maashees. Hij maakt zijn ondergelopen kelder en achtertuin schoon. © Paul Rapp

Hoe is het aan de oevers van ‘Monster Maas’, een week na de overstromingen? Volg de beige struiken en de vislucht

Razendspannend  was het in Noord-Limburg, Brabant en Gelderland nog maar een week geleden. Hoe gaat het nu langs de Maas, die weer als vanouds stroomt? In een beige landschap volgen wandelaars en fietsers de omvergedrukte palen en moddersporen, en zoeken bewoners van vakantiechalets naar ‘dozen vol water’.          

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Criminoloog Fijnaut staat alleen met bijtende kritiek op aanpak georganiseerde misdaad
  PREMIUM

  Crimino­loog Fijnaut staat alleen met bijtende kritiek op aanpak georgani­seer­de misdaad

  DEN HAAG - ‘Het domste plan uit de geschiedenis van de Nederlandse politie’. Met die woorden maakte de Tilburgse criminoloog Cyrille Fijnaut donderdagmorgen gehakt van het kabinetsplan voor een speciaal team dat de georganiseerde misdaad moet bestrijden. Maar in het ronde-tafelgesprek van de Tweede Kamer maakten vertegenwoordigers van politie en justitie duidelijk dat ze door willen gaan op de ingeslagen weg.