Volledig scherm
© Thinkstock

Het weer van zaterdag: af en toe zon en wat neerslag

ETTEN-LEUR - In de nacht van vrijdag op zaterdag koelt het af tot een graad of 10. Lokaal ontstaat nevel of wat mist.

Zaterdag schijnt de zon af en toe. In de loop van de dag maakt het zuidoosten kleine kans op wat lichte neerslag. Verder is het droog. Het wordt 21 tot 24 graden. De wind waait matig uit het noorden tot noordwesten. Zondag liggen de maxima net boven de 20 graden. Dan is er wat meer zon.

Dat meldt Weerplaza.

Lees hier meer over het weer in de regio.

 1. Oud-talentenjachtdeelnemers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'
  video

  Oud-ta­len­ten­jacht­deel­ne­mers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'

  ETTEN-LEUR - Miljoenen mensen kijken vanavond weer naar de eerste aflevering van The Voice of Holland. Maar wat gebeurt er eigenlijk als na zo’n talentenjacht de camera’s uitgaan? Zes oud-deelnemers uit de regio doen hun verhaal zaterdag in BN DeStem. Van een 78-jarige die drie cd’s uitbracht tot een danser die in een depressie raakte.
 2. Studenten Avans Den Bosch: 'Hans, maak gewoon je studie af'

  Studenten Avans Den Bosch: 'Hans, maak gewoon je studie af'

  DEN BOSCH - Sommige kijkers van het populaire Heel Holland Bakt weten het wel. Hans moet stoppen met z'n studie bij de Avans in Den Bosch. Zonde van de tijd. Die kan hij beter in de keuken doorbrengen. Want taarten bakken? Dat kan Hans als geen ander. Toch denken zijn studiegenoten er heel anders over. Heel Holland Bakt kennen ze niet en Hans? 'Nooit van gehoord'. Maar advies hebben ze wel. Want dat bakken is allemaal leuk, de studie is belangrijker.