Volledig scherm
© Thinkstock

Het weer van dinsdag: Hitte houdt voorlopig aan

ETTEN-LEUR - Vanavond en vannacht is het vrijwel onbewolkt. De temperatuur daalt uiteindelijk tot ongeveer 16 graden.

Dinsdag en woensdag wordt het warmer dan vandaag. 's Middags is het recordwarm met maxima van 29 tot 32 graden en daarbij vaak volop zon en weinig wind.

Pas donderdagavond of vrijdag neemt de bewolking toe, komen er buien en wordt de warme lucht verdreven.

In het weekend is het 's middags ongeveer 20 graden. Dat meldt Weerplaza.

Lees hier meer over het weer in de regio.

Volledig scherm
Mooie zonsondergang mandagavond boven West-Brabant vanaf Trivium toren in Etten-Leur © Foto Alfred de Bruin
 1. Oud-talentenjachtdeelnemers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'
  video

  Oud-ta­len­ten­jacht­deel­ne­mers uit West-Brabant kijken terug: 'Ik kreeg veel negatieve commentaren. Dat was zwaar, ook voor mijn familie'

  ETTEN-LEUR - Miljoenen mensen kijken vanavond weer naar de eerste aflevering van The Voice of Holland. Maar wat gebeurt er eigenlijk als na zo’n talentenjacht de camera’s uitgaan? Zes oud-deelnemers uit de regio doen hun verhaal zaterdag in BN DeStem. Van een 78-jarige die drie cd’s uitbracht tot een danser die in een depressie raakte.
 2. Studenten Avans Den Bosch: 'Hans, maak gewoon je studie af'

  Studenten Avans Den Bosch: 'Hans, maak gewoon je studie af'

  DEN BOSCH - Sommige kijkers van het populaire Heel Holland Bakt weten het wel. Hans moet stoppen met z'n studie bij de Avans in Den Bosch. Zonde van de tijd. Die kan hij beter in de keuken doorbrengen. Want taarten bakken? Dat kan Hans als geen ander. Toch denken zijn studiegenoten er heel anders over. Heel Holland Bakt kennen ze niet en Hans? 'Nooit van gehoord'. Maar advies hebben ze wel. Want dat bakken is allemaal leuk, de studie is belangrijker.