Herman den Blijker (midden) en Willem Reimers (rechts) in de keuken.
Volledig scherm
Herman den Blijker (midden) en Willem Reimers (rechts) in de keuken. © Herrie in De Druiventros

Herrie in de Druiventros krijgt geen vervolg: 'We durven het risico niet aan'

BERKEL-ENSCHOT – Het had er alle schijn van dat een tweede seizoen van Herrie in de Druiventros op de rol stond, maar die plannen zijn van tafel. Dat meldt Janny Zoontjens-Mutsaers, één van de vier directieleden van het hotel.

“We hadden er graag nog een seizoen aan vast geplakt, maar we durven het risico niet aan. Ook omdat we ondertiteld worden”, legt ze uit. Janny vindt dat RTL in het eerste seizoen goed heeft laten zien hoe Mutsaers als familiebedrijf werkt. Dat ze leuke, maar soms ook moeilijke tijden kennen. Volgens het directielid is hotelier Willem Reimers, die samen met tv-kok Herman den Blijker als hulpverlener optreedt, een sta in de weg.

Dat beaamt haar man Rob, die overigens wel te porren was voor een vervolgseizoen. “Wij zijn enthousiast, maar m’n schoonmoeder kan niet met hem door één deur. Om heel je ziel bij zo iemand in de hand te leggen en er geen inspraak op te hebben, dat willen we niet.”

Ondertiteling

Ook vindt Rob dat de Brabantse familie ‘simpel weggezet wordt’. “Veel provinciegenoten vinden dat ook jammer en vertellen me: ‘die ondertiteling, potverdorie. Waarom worden wij zo simpel weggezet. Herman was ook niet te verstaan’, zeggen ze dan.”

RTL bevestigt de berichtgeving. "Beide partijen kwamen er niet helemaal uit, maar we kijken terug op een mooi seizoen in de Druiventros", klinkt het. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement