Volledig scherm
Henry van Loon. © ANP Kippa

Henry van Loon onthult zijn diepste geheimen en Rico Verhoeven heeft onderonsje met Halle Berry

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is... Hugo Kennis weet het wel spannend te maken. Het antwoord op de vraag blijft hij ons helaas nog even schuldig. Jammer, we waren zo benieuwd.

De Open Studio Dagen bij Beeld en Geluid. Daar moet Johan Vlemmix natuurlijk bijzijn. En gezellig dat ‘ie het heeft!

Roy Meyer heeft vandaag de tijd genomen om een behoorlijke tekst op Instagram te plaatsen. Moraal van het verhaal: de judoka is dol op regen. Zó dol, dat hij soms staat te dansen in zijn tuin met dikke regendruppels klaterend op zijn kruin. Hadden we trouwens al gezegd dat hij dat dan in zijn boxer doet?

Ooit, op een dag, als hij later groot is, hoopt Rico Verhoeven in een film te mogen spelen met Halle Berry #durftedromen.

Hoe kan het toch dat Henry van Loon er altijd zo goed uitziet als hij op het podium staat? En welke voorbereidingen treft hij voor een voorstelling? Ein-de-lijk krijgen we een antwoord op die vragen. 

  1. Ondernemers VNO-NCW blij met uitspraak over maximumsnelheid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    Onderne­mers VNO-NCW blij met uitspraak over maximum­snel­heid: ‘We kunnen weer vooruit met de bouw’

    De kogel is door de kerk: de coalitiepartijen zijn het eens over de maatregelen die genomen moeten worden omtrent de stikstofproblematiek. De regel die ze nu willen invoeren is dat de maximumsnelheid overdag in een groot deel van Nederland wordt verlaagd naar 100 kilometer per uur. Vanaf 19.00 uur mag er ‘gewoon’ 130 kilometer per uur worden gereden. De Brabantse en Zeeuwse ondernemers, verenigd in het VNO-NCW, zijn blij met die uitspraak.