Volledig scherm
Hélène Hendriks met haar moeder en twee zusjes. © InstagramHélène Hendriks

Hélène Hendriks is schattig met haar drielingzusjes en Beertje van Beers is een ninja

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Old skool trainen in de boksschool: het is weer eens wat anders dan de rijmpjes die Rico Verhoeven wekelijks voorleest in NPO-programma Makkelijk Scoren.  Bovenal blijft de man uit Bergen op Zoom bokser. En dat vergt de nodige training. 

Een beetje cheap-ass, een beetje bad-ass. Dat is hoe je de stijl van Beertje van Beers kunt omschrijven. Vandaag is ze een ninja.

Leesvoer! Het nieuwste boek van Esther Verhoef ligt vanaf vandaag in de winkels. Dat we net zoveel plezier mogen hebben met het lezen als zij had met schrijven.

Een zéér trotse Manon Meijers. Trots omdat ‘haar’ Guus een stukje grootser is dan zij. En omdat hij gisteren de oeuvre-award in ontvangst heeft mogen nemen.

Ooooooh, wat schattig. Sportverslaggeefster Hélène Hendriks met haar twee drieling-zusjes Claire en Judith bij moeders op schoot. Wie is wie? Geen idee! 

  1. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

    Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

    HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.
  2. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.