Volledig scherm
Hélène Hendriks met haar moeder en twee zusjes. © InstagramHélène Hendriks

Hélène Hendriks is schattig met haar drielingzusjes en Beertje van Beers is een ninja

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Old skool trainen in de boksschool: het is weer eens wat anders dan de rijmpjes die Rico Verhoeven wekelijks voorleest in NPO-programma Makkelijk Scoren.  Bovenal blijft de man uit Bergen op Zoom bokser. En dat vergt de nodige training. 

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Een beetje cheap-ass, een beetje bad-ass. Dat is hoe je de stijl van Beertje van Beers kunt omschrijven. Vandaag is ze een ninja.

Een foto die is geplaatst door null (@beertjevanbeers) op

Leesvoer! Het nieuwste boek van Esther Verhoef ligt vanaf vandaag in de winkels. Dat we net zoveel plezier mogen hebben met het lezen als zij had met schrijven.

Een foto die is geplaatst door null (@estherverhoefinsta) op

Een zéér trotse Manon Meijers. Trots omdat ‘haar’ Guus een stukje grootser is dan zij. En omdat hij gisteren de oeuvre-award in ontvangst heeft mogen nemen.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Ooooooh, wat schattig. Sportverslaggeefster Hélène Hendriks met haar twee drieling-zusjes Claire en Judith bij moeders op schoot. Wie is wie? Geen idee! 

Een foto die is geplaatst door null (@helenehendriks1) op