Villa ExpertCare in Waalre, waar een medewerker op non-actief werd gesteld op verdenking van ontucht met twee minderjarigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Villa ExpertCare in Waalre, waar een medewerker op non-actief werd gesteld op verdenking van ontucht met twee minderjarigen. © Kees Martens/DCI Media

Heftige zedenzaak in Waalre: verpleegkundige (55) verdacht van ontucht met ernstig zieke kinderen

WAALRE - Een medewerker van een zorginstelling voor ernstig zieke kinderen in Waalre wordt verdacht van seksuele handelingen bij een minderjarige. Ouders maken zich grote zorgen of hun kind ook slachtoffer is geworden. „Dit is een heel kwetsbare groep.”

  1. Maaike en Mario zetten hun verdriet om in zelfgemaakte cadeaus: ‘We verloren twee kinderen’

    Maaike en Mario zetten hun verdriet om in zelfgemaak­te cadeaus: ‘We verloren twee kinderen’

    Maaike en Mario verloren kort na elkaar twee van hun kindjes. Om hen altijd bij zich te dragen, ontwierp het stel eigen sieraden. Inmiddels gaan hun creaties het hele land door. Ook voor vrolijke gelegenheden. Ze zijn houtbewerkers, ijzersmeders, letterdrukkers, juweliers, stoffeerders en ontwerpers in één. Je kan het zo gek niet bedenken of Maaike Venema en Mario Appel zijn er wel mee aan de slag. In hun eigen mancave en studio bedenken, ontwerpen en maken ze zo’n beetje alles: van speelgoed tot sieraden. In de vensterbank ligt alweer een volgend ontwerp voor een kinderstoel klaar.