Volledig scherm
Sylvie Meis met haar BF, modeontwerper André Borchers © Instagram Sylvie Meis

Heeft Sylvie Meis weer nieuwe liefde, en Johan Vlemmix geniet van dames (en een enkele heer)

BRABANTBYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Johan Vlemmix heeft het zo te zien goed naar z'n zin tussen de gasten van de maandelijkse talkshow Kletsmajoors in de Eindhovense bibliotheek. Samen met ‘liefdesdokter’ Inge van de Vorst was Vlemmix te gast bij de talkshow, die wordt gehost door nieuwsgierige ouderen. 

Aan zijn sprong hoeft Jeroen van Koningsbrugge zo te zien niet meer te werken? Hij springt immers net zo hoog en enthousiast als Pappie tijdens het concert van de Vrienden van Amstel Live. Of hij moet net als Pappie ook vliegbewegingen willen maken in de lucht.

Wát? Heeft Sylvie Meis nu wéér een nieuwe lover? Nee hoor, geen paniek, Sylvie poseert hier met haar BFF (Best Friend Forever) André Borchers, een Duitse ontwerper. Ze is al jarenlang met hem bevriend en gaat zelfs wel eens samen met hem op vakantie. Dus haar Tilburgse liefde, filmproducer Bart Willemsen, kan gerust zijn, hij is nog steeds haar nummer een. Voor zover we weten.

Jacqueline Govaert liet zich de kans niet ontglippen om van het mooie weer te genieten. Ze toog met haar koters en hond naar buiten voor een winterwandeling. En dat leverde dit mooie plaatje op.

Pierre van Hooijdonk heeft zich met een uitgebreide lunch goed voorbereid op de derby Willem II - NAC. Georganiseerd door zijn vrienden van Willem II. 

Dubbel feest bij de familie van Marc van der Linden. En dan vooral bij zijn vader. Hij blaast niet alleen zeventig kaarsjes uit, maar viert ook zijn 35-jarige huwelijksjubileum met zijn vrouw ‘ons Li'.  

Frans Bauer kan zijn geluk niet op. Zijn programma ‘Frans Bauer in China’ valt ontzettend goed bij het televisiekijkend publiek. Naar de derde aflevering keken bijna 1,3 miljoen mensen. 

Bij de familie Holzken is het wel duidelijk wie de prinses des huizes is: Willisha. Kickbokser Nieky Holzken poseerde samen met zijn dochtertje voor een selfie.