Volledig scherm
NPO 3FM dj Domien Verschuuren in de vernieuwde studio. © ANP Kippa

Hardwell werkt aan nieuwe muziek en Domien wordt geterroriseerd door een vreemde kat

Korte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Brabant Bytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Brabanders. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Hardwell werkt aan nieuwe muziek

DJ Hardwell laat via Instagram weten dat zijn fans binnenkort weer nieuwe muziek van hem kunnen verwachten. Hij geeft daarbij al een tipje van de sluier. Op het bijgaande plaatje valt het licht op een persoon.

NEW MUSIC SOON 🌠🔦

Een foto die is geplaatst door null (@hardwell) op

Jesse Klaver is supporter voor Marokko

Politicus Jesse Klaver supportert dit WK de Atlas Leeuwen, oftewel Marokko. Op zijn Instagram laat hij zien dat hij een balletje trapt in het tenue van Marokko.

Domien verschuuren wordt geterroriseerd door een vreemde kat

Eerst zat er een vreemde kat op zijn bank en nu blijkt dat zijn kattenluikje is gemolesteerd. Misschien is zo'n elektronisch kattenluikje toch geen slecht idee. 

Rico Verhoeven traint overal

Dat je geen sportschool nodig hebt voor een goede workout laat Rico Verhoeven wel zien. Zelfs voor het beroemde Guggenheim museum in Bilbao kan hij een winnersworkout doen. 

Johan Vlemmix leest boeken

Dj Jean heeft een boek uitgebracht en voor de presentatie een bont gezelschap aan BN'ers uitgenodigd. Ook onze Johan was van de partij. Of hij het boek al uit heeft, is niet bekend, maar de twee zouden wel een goede closing act vormen. 

gezellig op de boekpresentatie van @djjeanofficial

Een foto die is geplaatst door null (@johanvlemmix) op