Volledig scherm
Hardwell reikt naar de sterren © Instagram/Hardwell

Hardwell reikt naar de sterren en Marlies Dekkers danst door de Mexicaanse 'straten'

Brabant-bytesKorte updates van de sterren op social media - wij smullen ervan. In de rubriek Brabant Bytes struint de redactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Brabanders. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd. 

Marlies dans door de Mexicaanse 'straten'

Modeontwerpster Marlies Dekkers uit Oosterhout is in Mexico en danst door de 'straten'. Of beter gezegd: de waterwegen in Xochimilco. Ze wordt begeleid door een trompettist op een mooie fleurige boot die in een band speelt. ,Ik móest gewoon dansen', schrijft ze bij haar foto.  

La Fuente chillt met Anna Nooshin

Met zijn been nog in een soort spalk, ligt dj La Fuente uit Eindhoven heerlijk te chillen op een boot met vlogster Anna Nooshin. Bij een motorongeluk brak La Fuente zijn knieschijf. 

Schoolplein zonder school?

Schrijver Raymond van de Klundert, altijd nog bekend als Kluun, uit Tilburg kwam wel iets heel leuks tegen op school. Op een bord wordt gevraagd aan de kinderen hoe het schoolplein leuker zou kunnen, zoals met een mooi zwembad. Een idee van een van de kinderen: geen schoolgebouw. Raymond vindt het briljant.

Jackie klimt op een roze flamingo

Voetbalster Jackie Groenen uit Tilburg postte al meerdere foto's van haar schijnbaar heerlijke zonovergoten vakantie in Italië. Deze keer laat ze zien hoe zwaar ze het heeft om op een grote roze flamingo te klimmen. 'Het leven is hard'.

Jesse prijst de eerste vrouw in de Tweede Kamer

Fractievoorzitter van GroenLinks Jesse Klaver uit Roosendaal prijst Suze Groeneweg. Suze werd 100 jaar geleden de eerste vrouw in de Tweede Kamer. Jesse vindt haar een moedig voorbeeld omdat ze altijd beledigd en uitgescholden werd maar door bleef gaan met waar ze in geloofde. Jesse schrijft: 'Ze is een moedig voorbeeld. Want helaas worden 100 jaar later mensen nog steeds beledigd, aangevallen of niet geaccepteerd vanwege hun geslacht, geaardheid of huidskleur. Hou vol waar je in gelooft.' Om af te sluiten met John F. Kennedy's wijze woorden.

Ster tussen de sterren

DJ Hardwell, oftewel Robbert van de Corput uit Breda, deelde een prachtige foto van een show met duizenden 'sterren'. 'Reaching for the stars', schrijft de superster bij de foto.

Frans Bauer is kaal

Wow. Gewoon wow. Dat ziet er ineens heel anders uit, een kale Frans Bauer. Voordat hij zich een nieuwe haardos laat aanmeten, moest eerst de tondeuse eroverheen en dat maakt hem gladder dan een biljartbal. Maar heel eerlijk: het misstaat hem niet, toch? 

Olcay is weer onderweg

Dit keer naar de Vietnamese hoofdstad Hanoi. Het is de tweede stop voor de Waalwijkse voor het tv-programma Beter Laat Dan Nooit waarmee met Gerard Cox, Willibrord Frequin, Barry Stevens en Peter Faber door Zuidoost-Azië reist. 

Marc van der Linden is gegroeid 

Of lijkt dat maar zo? Tussen alle andere BN'ers van Ranking The Stars lijkt hij ineens oneindig lange benen te hebben. Maar het blijkt door zijn te korte shirt te komen, geeft hij zelf toe. Streepjes worden het wel dit jaar.