Volledig scherm
DJ Hardwell. © ANP Kippa

Hardwell geniet en Gwen van Poorten zit even niet zo lekker in haar vel

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Robbert van de Corput, oftewel DJ Hardwell, heeft genoten van zijn samenwerking met singer-songwriter Austin Mahone. Hij is benieuwd wat zijn volgers van hun single vinden. 

Ook zanger Kenny B. is trots. In een lieve videoboodschap voor zangeres Maan vertelt hij hoe blij hij is met haar vertolking van ‘Jij bent de liefde'. 

De Veghelse Gwen van Poorten zat er deze week even niet zo lekker in. Het contrast met haar eigen leven en een reis die ze voor Free a Girl heeft gemaakt, hakt er behoorlijk in. 

Feest bij Tanja Jess! Haar jongste zoon blaast vandaag twaalf kaarsjes uit en dat moet natuurlijk gevierd worden. Cadeautjes, slingers, taart én een emotioneel bericht van moederlief. Bobby's dag kan niet meer stuk.

Heel veel liefde op één foto van Steven Brunswijk. Liefde voor de kleine man op rechts, liefde voor Tilburg en liefde voor de kleur blauw. Liefdevoller dan dit wordt het niet.

Virgil van Dijk verruilde het voetbalveld afgelopen week héél even voor Paleis Noordeinde. Doel van het tripje: een lunch met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Een mooi moment om vandaag op terug te blikken. 

Fietsen is zo simpel, dat verleer je niet. Dat geldt althans voor de meeste mensen. Rico Verhoeven heeft er duidelijk iets meer moeite mee (maar gelukkig heeft ‘ie andere kwaliteiten).

  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.