Volledig scherm
Hans Teeuwen in de subway © videostill

Hans Teeuwen verveelt zich kapot in de Engelse metro en Frans Bauer maakt nieuw album

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Het komende jaar ziet er voor Frans Bauer bijzonder goed, maar ook erg druk uit. ,,Ik ben binnenkort te zien in The Voice Senior, ben bezig met een nieuwe single en Album, een nieuw TV Programma en ik ga het theater in!”

Hans Teeuwen verveelt zich een ongeluk in de Londense subway, maar als wij hem zien niet!

Musicalzangers Willemijn Verkaik denkt vandaag met liefde terug aan de voorstelling waarin zij de afgelopen tijd speelde. Vrouwen op  de rand van een zenuwinzinking beleefde woensdagavond zijn allerlaatste optreden. Met deze leuke castfoto herinnert Verkaik de voorstellingsperiode. 

Rico Verhoeven is in Disneyland met het hele gezin. Dat moet natuurlijk even vastgelegd worden op de foto. In de Lazy River en dan ook nog eens dat lekkere weer erbij: we zijn maar een klein beetje jaloers. 

Loopt Maxima de Nijmeegse vierdaagse? Nee, het is Johan Vlemmix met een kartonnen uitsnede van de koningin. Zo loopt ze toch een beetje met hem mee, voor de morele steun. Gisteren had Vlemmix een uitsnede van de koning bij zich. 

Voor wie ze nog niet door Tilburg hebben zien lopen: de opnames voor het laatste seizoen van Smeris zijn begonnen. Dat betekent dat Jeroen van Koningsbrugge weer politieagent mag spelen. Dat daar mooie auto's bij komen kijken, laat hij zien op het onderstaande filmpje. 

Marc van der Linden gaat met foto's terug naar zijn roots in Vught. Zo post hij foto's van zijn ouderlijk huis, zijn overgrootouders en grootouders. Als je goed kijkt, zie je dat Marc behoorlijk op zijn opa lijkt (laatste foto). 

Leontien van Moorsel moest haar training even stilzetten vandaag. Er lagen namelijk een paar koeien op het fietspad. 

  1. Zaaien en oogsten!
    Boerenpraat

    Zaaien en oogsten!

    De dagen worden langer, de mooiste tijd van het jaar komt eraan: het voorjaar! Dat betekent voor de boer dat hij plannen gaat maken voor het nieuwe groeiseizoen. Welke gronden heb ik tot mijn beschikking? Kan ik nog land huren van een collega? Vervolgens maakt de boer een bouwplan: welke gewassen ga ik zaaien? Wat en hoeveel gaan we oogsten? Voor mij is het eenvoudig, het enige gewas dat ik teel is gras. In januari plan ik waar de koeien als eerste gaan weiden. De andere weilanden worden dan gemaaid. Afhankelijk van die keuze volgt een bemestingsplan.