Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP Kippa

Hans Teeuwen speelt voor badmeester en Art Rooijakkers moet vlug naar de wasstraat

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag aangevuld.

Hoewel het hier de komende dagen onwijs lekker weer wordt, zocht Beertje van Beers de zon op in California.

Art Rooijakkers geeft een belangrijke les aan de volgende generatie. Want vogels tjilpen niet alleen, ze poepen ook heel de auto onder.

Mocht Art Rooijakkers nog hulp nodig hebben met het schoonmaken van zijn wagen, kan hij altijd de hulp nog inschakelen van DJ La Fuente.

Zanger Vinzzent was er vanochtend vroeg bij. Hij was te gast bij het ochtendprogramma van RADIONL, Morgenstond. Helaas was Vinzzent wel zijn stem  ‘vergeten’.

Hans Teeuwen kan zich maar al te goed inleven in een ander. Het is maar goed dat de cabaretier niet echt badmeester is geworden.

 1. LIVE: Pegida-demonstratie afgebroken, politie kan veiligheid niet langer garanderen. Nog steeds grimmige sfeer voor moskee in Eindhoven
  Live+video

  LIVE: Pegida-demonstra­tie afgebroken, politie kan veiligheid niet langer garanderen. Nog steeds grimmige sfeer voor moskee in Eindhoven

  EINDHOVEN - De demonstratie van Pegida wordt afgebroken, omdat de politie de veiligheid van de aanwezigen niet langer kan garanderen. De stoet wordt opgehouden nabij de Al-Fourqaan Moskee in Eindhoven, waar tegendemonstranten de weg blokkeren. De sfeer wordt steeds grimmiger: er wordt met stenen naar de politie gegooid, waarop de ME charges uitvoert. De Pegida-demonstranten willen voor de moskee een gefrituurde varkenslap gaan eten en toespraken houden, maar dat wordt niet toegelaten door de tegendemonstranten.
 2. Leer kind op school om te gaan met emoties
  Geef uw mening

  Leer kind op school om te gaan met emoties

  Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.