Volledig scherm
Hans Teeuwen © Videostill/Instagramtherealhansteeuwen

Hans Teeuwen roept op tot meer respect voor de cowboy en Gwen heeft het moeilijk met dry january

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Als je moeder je wintersportkleding uitkiest, zie je er natuurlijk hartstikke fabuleus uit. Zo ook Giel de Winter. Mag hij wel iets vrolijker bij kijken...

Een foto die is geplaatst door null (@giel) op

Dry january in de grootste kroeg van Nederland. Dat kan natuurlijk helemaal niet. Dat geldt in ieder geval voor Gwen van Poorten die het bij de Vrienden van Amstel niet volhield zonder alcohol. Welkom kater!

Een foto die is geplaatst door null (@gwenvanpoorten) op

Musicalster Willemijn Verkaik stelt ons voor aan Sloane. Het is een gek maar beeldschoon karakter wat zij mag gaan vertolken in de musical ‘Bat Out of Hell’. 31 maart geeft Willemijn haar laatste show. Daarna wordt de rol overgenomen.

Een foto die is geplaatst door null (@wverkaikofficial) op

Het hoogtepunt van de carrière van Rico Verhoeven in de kickbokswereld? Nee hoor, wat dacht je van de voice-over-wereld?

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

We moeten meer respect hebben voor de cowboy. Dat vindt Hans Teeuwen. Waarom? Dat legt hij haarfijn uit in dit filmpje. 

Een foto die is geplaatst door null (@therealhansteeuwen) op

Ze is al weken met ze op pad en kan er nog geen genoeg van krijgen. Leontien van Moorsel toert rond met de cast van Soof de Musical en bij de opwarming dragen ze allemaal Leontien-kleding. Wat dat dan precies is? Vooral veel zwart zo te zien.

Een foto die is geplaatst door null (@leontienvanmoorsel) op

Peter van der Vorst en zijn wollige hond Molly wensen ons een goedemorgen vanuit een prachtige locatie waarschijnlijk tijdens de ochtendwandeling. Peter is zelfs door de knieën gegaan om een mooi plaatje te kunnen schieten. Jullie ook een goedemorgen Peter en Molly!

Een foto die is geplaatst door null (@petervdvorst) op

Een bluesnummer én een carnavalsnummer. Het kan niet gek genoeg. Wim Daniëls deed twee dagen geleden een oproep om iemand te vinden die zijn liedtekst over het woord Houdoe om kon zetten in een liedje en daar werd gretig op gereageerd!

Nooit te beroerd om iets nieuws te proberen. BMX’er Twan van Gendt is (natuurlijk) niet bang aangelegd en waagt hier wat sprongen waarbij hij behoorlijk wat heuvels overslaat. 

Een foto die is geplaatst door null (@twanvangendt) op

Ze is terug van weggeweest en zou zo mee kunnen doen aan het programma Hotter than my Daughter. Tenminste, dat zegt Beertje van Beers zelf over haar sexy hoge laarzen en korte rokje. Gelukkig draagt ze wel een héle warme jas, want die andere kleren gaan haar niet warm houden in Amsterdam. 

Een foto die is geplaatst door null (@beertjevanbeers) op