Volledig scherm
Hans Teeuwen © Videostill/Instagramtherealhansteeuwen

Hans Teeuwen roept op tot meer respect voor de cowboy en Gwen heeft het moeilijk met dry january

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Als je moeder je wintersportkleding uitkiest, zie je er natuurlijk hartstikke fabuleus uit. Zo ook Giel de Winter. Mag hij wel iets vrolijker bij kijken...

Dry january in de grootste kroeg van Nederland. Dat kan natuurlijk helemaal niet. Dat geldt in ieder geval voor Gwen van Poorten die het bij de Vrienden van Amstel niet volhield zonder alcohol. Welkom kater!

Musicalster Willemijn Verkaik stelt ons voor aan Sloane. Het is een gek maar beeldschoon karakter wat zij mag gaan vertolken in de musical ‘Bat Out of Hell’. 31 maart geeft Willemijn haar laatste show. Daarna wordt de rol overgenomen.

Het hoogtepunt van de carrière van Rico Verhoeven in de kickbokswereld? Nee hoor, wat dacht je van de voice-over-wereld?

We moeten meer respect hebben voor de cowboy. Dat vindt Hans Teeuwen. Waarom? Dat legt hij haarfijn uit in dit filmpje. 

Ze is al weken met ze op pad en kan er nog geen genoeg van krijgen. Leontien van Moorsel toert rond met de cast van Soof de Musical en bij de opwarming dragen ze allemaal Leontien-kleding. Wat dat dan precies is? Vooral veel zwart zo te zien.

Peter van der Vorst en zijn wollige hond Molly wensen ons een goedemorgen vanuit een prachtige locatie waarschijnlijk tijdens de ochtendwandeling. Peter is zelfs door de knieën gegaan om een mooi plaatje te kunnen schieten. Jullie ook een goedemorgen Peter en Molly!

Een bluesnummer én een carnavalsnummer. Het kan niet gek genoeg. Wim Daniëls deed twee dagen geleden een oproep om iemand te vinden die zijn liedtekst over het woord Houdoe om kon zetten in een liedje en daar werd gretig op gereageerd!

Nooit te beroerd om iets nieuws te proberen. BMX’er Twan van Gendt is (natuurlijk) niet bang aangelegd en waagt hier wat sprongen waarbij hij behoorlijk wat heuvels overslaat. 

Ze is terug van weggeweest en zou zo mee kunnen doen aan het programma Hotter than my Daughter. Tenminste, dat zegt Beertje van Beers zelf over haar sexy hoge laarzen en korte rokje. Gelukkig draagt ze wel een héle warme jas, want die andere kleren gaan haar niet warm houden in Amsterdam. 

  1. Fruithandel De Groot doelwit van criminelen na onderschepping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie
    PREMIUM

    Fruithan­del De Groot doelwit van criminelen na onderschep­ping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie

    ARNHEM/HEDEL - Uit wraak voor een onderschepte lading cocaïne zijn eigenaren van de Hedelse groente- en fruithandel De Groot afgeperst. Er is zelfs gedreigd met het liquideren van ‘een willekeurige medewerker’ als het vereiste bedrag niet op tafel zou komen. De twee verdachten van de afpersing en bedreiging blijven voorlopig vastzitten, oordeelde de rechter donderdag tijdens een inleidende zitting.