Volledig scherm
hans teeuwen © ANP

Hans Teeuwen luiert lekker op de bank en Steven Brunswijk laat zien hoe je kan lachen

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit bericht wordt gedurende de dag ververst.

Nee dit is niet Ergin, Stan of Rory aan Lisa's zijde, maar wie dan wel? Als we de comments moeten geloven is het gewoon haar stylist met wie ze goed bevriend is. 

Mag je iemand die valt uitlachen? Steven Brunswijk laat de vele opties zien én horen. Kijk vooral de video!

Ook Hans Teeuwen is aan het genieten van z'n luie zondag op de bank. Prachtig mooi hondenshirt ook. 

Je hebt vakantiefoto's en je hebt perfecte vakantiefoto's. En je hebt Lidewij Welten die alles overtreft. Ze is helemaal gelukkig met haar grote liefde in Thailand.

Ben je meer een zomer- of meer een wintertype? Dat vraagt Guido Weijers zich deze zondag af. Hij blijkt zelf meer een zomertype want hij kan niet wachten tot het festivalseizoen weer begint. En of je ook meteen wat tips kunt geven.

Een mooie herfstige foto plaatst Frans’ vrouw Mariska Bauer vandaag op Instagram. De foto, mét hond, werd genomen voor een interview in Vrouw magazine. Of ze ook nog wat hout heeft gehad met die bijl is bij ons niet bekend.

Aad de Mos loopt in Dubai tegen iets bijzonders aan. Het complete personeel van een hotel staat op het strand en dat ziet er gezellig uit. Helaas regent het wel tijdens de evacuatieoefening.