Volledig scherm
Het slachtoffer overleed op de parkeerplaats voor zijn huis. © Gabor Heeres

Hakan Zatsan (43) is slachtoffer van liquidatie Oss

OSS - De man die maandagochtend voor zijn huis in Oss werd doodgeschoten is de 43-jarige Hakan Zatsan. Alles wijst tot op heden op een koelbloedige liquidatie. Zatsan is echter geen bekende van de politie. Hij had een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwikkeling en reparatie van reinigingssystemen. 

Zatsan werd om 7.45 op een parkeerplaats voor zijn huis onder vuur genomen door een onbekende schutter. Omwonenden hoorden meerdere schoten en zagen daarna een auto wegrijden. Zatsan overleed  ter plekke aan zijn verwondingen. 

Rond het tijdstip van de moord en vlak daarna waren veel kinderen onderweg naar verschillende scholen in de buurt. Een onbekend aantal van hen heeft schokkende dingen gezien of gehoord. De Anna Bijnsstraat, waar de schietpartij plaatsvond, is een veelgebruikte fietsroute voor scholieren. Schoolbestuur SAAM heeft voor de betreffende leerlingen van hun basisscholen de GGD ingeschakeld voor ondersteuning en hulp. 

  1. ‘Kille ontvangst’ voor Van Laarhoven die direct naar PI Vught moet. Broer Frans: Ik mocht hem geen hand geven
    PREMIUM

    ‘Kille ontvangst’ voor Van Laarhoven die direct naar PI Vught moet. Broer Frans: Ik mocht hem geen hand geven

    TILBURG - Het was een kille ontvangst voor Johan van Laarhoven op Schiphol donderdagavond. Zijn broer Frans mocht hem geen hand geven bij aankomst, in plaats daarvan werd hij meteen naar de gevangenis in Vught gebracht. ,,Iemand in dit land heeft dit bevel gegeven”, zegt advocaat Gerard Spong op de persconferentie op Schiphol. ,,We zullen niet rusten voor we weten wie dat is.”