Volledig scherm
Het slachtoffer overleed op de parkeerplaats voor zijn huis. © Gabor Heeres

Hakan Zatsan (43) is slachtoffer van liquidatie Oss

OSS - De man die maandagochtend voor zijn huis in Oss werd doodgeschoten is de 43-jarige Hakan Zatsan. Alles wijst tot op heden op een koelbloedige liquidatie. Zatsan is echter geen bekende van de politie. Hij had een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontwikkeling en reparatie van reinigingssystemen. 

Zatsan werd om 7.45 op een parkeerplaats voor zijn huis onder vuur genomen door een onbekende schutter. Omwonenden hoorden meerdere schoten en zagen daarna een auto wegrijden. Zatsan overleed  ter plekke aan zijn verwondingen. 

Rond het tijdstip van de moord en vlak daarna waren veel kinderen onderweg naar verschillende scholen in de buurt. Een onbekend aantal van hen heeft schokkende dingen gezien of gehoord. De Anna Bijnsstraat, waar de schietpartij plaatsvond, is een veelgebruikte fietsroute voor scholieren. Schoolbestuur SAAM heeft voor de betreffende leerlingen van hun basisscholen de GGD ingeschakeld voor ondersteuning en hulp. 

  1. Brabantse journalist uitgezet uit Marokko door geheime dienst: ‘Allemaal mannen met zonnebrillen. Het leek wel een film’
    PREMIUM

    Brabantse journalist uitgezet uit Marokko door geheime dienst: ‘Allemaal mannen met zonnebril­len. Het leek wel een film’

    VEESSEN/TILBURG - Achteraf denkt journalist Gerbert van der Aa dat hij misschien ‘iets te lichtzinnig’ is omgegaan met het feit dat hij niet op die plek in Marokko mocht zijn. Maar een hele duidelijke reden voor zijn uitzetting heeft Van der Aa - sinds dinsdag weer veilig thuis in het Gelderse Veessen - een week na dato nog steeds niet gekregen van de Marokkaanse autoriteiten.