Volledig scherm
Gwen van Poorten. © BRUNO PRESS

Gwen van Poorten in haar nopjes en Frans Bauer is gek op kip

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Dat ‘ie een lekkerbek is, weten we allemaal wel. Zelfs na een zonnige vakantie kan Frans Bauer zich niet inhouden. In plaats van een groene salade ter compensatie, wordt meteen gang gezet richting cafetaria. Een halve kip it is voor vanavond!

Kiek d'r stralen! Gwen van Poorten geniet van haar tijd in Cuba. En och, inderdaad, ze kan prachtig lachen. 

Een fotoshoot, een interview, opnames en binnenkort nog een bijzondere reis. Giel de Winter heeft het er maar druk mee. Gelukkig vindt hij tussen de bedrijven door ook nog tijd om op een ladder te klimmen.

Hoe maak je een vrouw gelukkig? Heel simpel: met sieraden. Hetzelfde geldt voor Kelly uit Love Island. Ze zeggen niet voor niets dat diamonds a girl’s best friend zijn! 

5 augustus 2018, de WK-finale van het vrouwenhockey in Londen. Wat een dag was dat. Het Nederlandse team ging de strijd aan tegen Ierland. En wat een klapper maakten de dames. Een prachtig moment waar Lidewij Welten nu op terugblikt.

De rustige periode voor Rico Verhoeven is nu écht voorbij. Hoog tijd voor het zwaardere geschut.