Volledig scherm
Domien Verschuren geeft award aan Kraantje Pappie © Instagram / Domien Verschuren

Gwen van Poorten gelooft in heksen en Domien Verschuren deelt prijzen uit

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag geüpdatet. 

Domien Verschuren mag sinds dit jaar bij Qmusic de enige echte Top40 presenteren. Vandaag mocht hij daarbij voor het eerst awards uitdelen. Zo kreeg Kraantje Pappie een prijs voor de best scorende artiest van 2018 en mocht Davina Michelle de titel ‘langst op één genoteerde zangeres’ op haar naam schrijven. 

Houdt Helene Hendriks ons nu voor de gek? Het lijkt alsof ze een met haar zus Claire een  filmpje heeft gemaakt op de tribune bij het EK Shorttrack. Maar wie er op play probeert te drukken, komt er al snel achter dat het een foto is.  

Gwen van Poorten gelooft in heksen. Tenminste, dat zegt ze zelf bij een mysterieuze foto op Instagram. Het ziet er spannend uit, maar het lijkt erop dat Gwen gewoon bij een zwembadtrapje staat. 

Zijn hoofd is al bijna af! Rico Verhoeven is bijna klaar om in Madame Tussauds geplaatst te worden. Zijn hoofd en handen moeten er alleen nog even op.

Huub Hangop is op safari. Of tenminste: dat wil hij ons doen laten lijken. Nou net echt hoor Huub!

Over carnaval gesproken: Johan Vlemmix is natuurlijk de prins carnaval van Veldhoven en daarom heeft hij ‘zijn’ stukje grond ook omgetoverd naar Veldhoven's grondgebied. En terecht Johan.

Iedereen beleeft zijn vrijdagmiddagborrel weer op een andere manier. De een in de kroeg, de ander thuis op de bank. En Hans Teeuwen is dus die ander. En zo te zien heeft hij er echt héél veel zin in.

Voor het Helmondse textielbedrijf Vlisco heeft Addy van den Krommenacker iets wel heel bijzonders geproduceerd. De bekende Afrikaanse kleuren van het bedrijf zijn altijd al prachtig, maar dit moet het toch echt worden in 2019.

Mari van de Ven heeft toch wel het talent om van een 'slap’ kapseltje een stijlvol, sexy look te maken. Dat is duidelijk te zien aan de coupe van Wendy van Dijk. Ze kijkt er ook een stuk gelukkig bij dan bij foto 1!

Zijn rug staat al bijna helemaal vol. Maar kickbokser Nieky Holzken is nog niet klaar met het kunstwerk wat Jan Traa van Classic Tattoo in Helmond op zijn rug zet. Vandaag is het tijd voor de vijfde sessie.

Iedere zaterdag kunnen we genieten van de avonturen die Frans Bauer met zijn ‘Maris’ beleeft in China. Bijvoorbeeld hoe je met katten mega succesvol kan worden als Nederlander in China...als je maar geduld hebt.

Zwemster Ranomi Kromowidjojo straalt van oor tot oor. Ze is heerlijk op vakantie naar een voor ons onbekende bestemming en heeft het aan al haar foto's te zien prima naar haar zin. 

Balancerend op een richel op Strijp-S in Eindhoven geniet Lonneke Nooteboom van het zonnetje. Dat doet ze natuurlijk in haar nieuwe jas waar ze graag wat reclame voor maakt op Insta.

Is het een kussen? Is het een hond? Het is in ieder geval knuffelbaar. Actrice Tanja Jess is gek op haar hondje. Vooral als hij zo lekker ligt te slapen natuurlijk.