Volledig scherm
BREDA, Netherlands, 05-07-2019, entertainment, Chasseveld, Guido Weijers © Marcel van Dorst

Guido Weijers bob-bob-bobt op zijn nieuwe Harley en Frans Bauer bedankt de WK-vrouwen

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Frans Bauer bedankt de WK-vrouwen na de verloren finale: ‘In een woord geweldig! En we hebben de beste keepster van het toernooi!’

‘Wie is er vanavond bob-bob-bob’, vraagt Guido Weijers zich af. Wij denken dat hij dat zal zijn.

Sundayvibes, familytime of work, vraagt Tanja Jess zich af en wij vragen dat met haar. Beetje vaag, als je het ons vraagt.

Oud-international Pierre van Hooijdonk droomt al van een overwinning van de Nederlandse voetbalvrouwen op hun Amerikaanse concurrenten. Hij heeft er in ieder geval vertrouwen in, dat is wel duidelijk.

Duncan Laurence geniet nog na van zijn optreden in Paradiso. De winnaar van het Eurovisie Songfestival trad vrijdag op voor een uitverkochte zaal en staat aan de vooravond van een grote tour door Europa.

Ook Guido Weijers kan niet wachten tot het 17.00 uur is. Dan start de WK-finale vrouwenvoetbal. Guido is hun grote supporter en heeft alle attributen bij de hand om de vrouwen toe te juichen.

Vinzzent genoot gisteren van een thuiswedstrijd. De zanger gaf een spetterend optreden op Oosterhout Live waar hij het publiek gek maakte met zijn grote hit Dromendans.

  1. Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmensen herkennen dieren niet meer’

    Pinguïns bij kanaal in Helmond? Zwarte weduwe in Eindhoven? ‘Stadsmen­sen herkennen dieren niet meer’

    EINDHOVEN - Zouden er echt pinguïns zitten bij het kanaal in Helmond, zoals iemand laatst doorgaf? Op de meldkamer van de Dierenambulance in Zuidoost-Brabant weten ze inmiddels wel beter. Ze krijgen hier meldingen van de gekste dieren in nood. ,,Het lijkt of vooral mensen uit de stad dieren niet meer herkennen‘’, zegt Pascale Attema van de meldkamer in Eindhoven. Samen met haar collega's zette ze de meest opvallende meldingen op een rij.