Demissionair minister Grapperhaus meldde de Tweede Kamer dat de Rijksrecherche onderzoek had gedaan naar de dood van politie-informant Freddy Janssen. Dat blijkt onjuist.
Volledig scherm
Demissionair minister Grapperhaus meldde de Tweede Kamer dat de Rijksrecherche onderzoek had gedaan naar de dood van politie-informant Freddy Janssen. Dat blijkt onjuist. © ANP

Grapperhaus informeerde Kamer verkeerd over dode politie-informant Freddy Janssen uit Valkenswaard

Demissionair minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus heeft de Tweede Kamer verkeerd geïnformeerd over de mysterieuze dood van politie-informant Freddy Janssen uit Valkenswaard. Waar Grapperhaus eerder meldde dat de Rijksrecherche de zaak had onderzocht, blijkt dat niet het geval te zijn.

  1. Nieuwsoverzicht | Weer zwaar ongeval met vrachtwagens - Wolf doodt vermoedelijk voor het eerst in Nederland een koe
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Weer zwaar ongeval met vrachtwa­gens - Wolf doodt vermoede­lijk voor het eerst in Nederland een koe

    Op de A2 bij Eindhoven raakte een man zwaargewond na een ongeval tussen twee vrachtwagens. Het slachtoffer werd op advies van ambulancemedewerkers versneld uit zijn voertuig bevrijd. Bij voormalig NAC-spits Ralf Seuntjens is een tumor geconstateerd: ‘De uitslag van de CT-scan heeft het leven van mijn naasten en mezelf volledig op zijn kop gezet’. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van vandaag.