Volledig scherm
Gouden Plak voor Frans Bauer © Instagram/Frans Bauer

Gouden Award voor Frans Bauer en Tanja is een Warrior Princess

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabantbytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Warrior Princess Tanja

Actrice Tanja Jess is een heuse Warrior Princess. In deze combinatie van yoga en meditatie doet ze een soort vechttechniek uit de doeken. Het ziet er inspirerend uit en zo te zien heeft ze er zelf ook lol in.

Een foto die is geplaatst door null (@tanjajess) op

Rico en Ellen aan het ontbijt

Een ontbijtje tussen Rico Verhoeven en Ellen Hoog ziet er gezellig en verrukkelijk uit hoor.  

Een foto die is geplaatst door null (@ricoverhoeven) op

Sea la vie

Wat een leven heeft DJ La Fuente toch. Auto's, motoren, boten. Niets is te gek voor hem. Maar ja ‘Sea la vie’ he, in zijn eigen woorden. En let vooral op de mysterieuze vrouw die daar achterin de boot lekker ligt te zonnen.

Een foto die is geplaatst door null (@djlafuente) op

Jacqueline tekent voor iedereen

Of je het nu wil of niet, je krijgt een handtekening van Jacqueline Govaert als je haar cd ‘Zo zit dat dus ook’, koopt na haar show. 

Een foto die is geplaatst door null (@jacquelinegovaert) op

Gert in The New York Times

Hij liep de marathon van New York in een super goede tijd. En dat levert natuurlijk een plaatsje op in de krant. En wat voor een! Sportjournalist Gert van Hof staat in de New York Times en ziet het als zijn persoonlijke scoop. En terecht.

Een foto die is geplaatst door null (@ gertvanthof) op

Lonneke geniet van het leven

Modeontwerpster Lonneke Nooteboom is gelukkig. Of dat nu met haar man of kinderen is of met het werk. Dat maakt haar niet uit. Ze leeft bewust en leeft met de dag. Bovenal ziet ze er ook weer stralend uit, dat zegt eigenlijk ook wel genoeg.

Een foto die is geplaatst door null (@lonnekenooteboom) op

Cheryl renoveert

Work hard, play hard. Dat is het motto van snowboardster Cheryl Maas. Ze neemt een lekker blikje energiedrank en kan er dan tegenaan. Dat moet ook wel zo te zien, want ze is flink aan het klussen in haar woning.

Een foto die is geplaatst door null (@cherylmaas) op

Waar gaat Gwen op af?

Gwen van Poorten slaat haar vleugels uit. Maar waar gaat ze naar toe? Ze heeft in ieder geval een héle lange vliegreis voor de boeg. Maar dat wil niet zeggen dat ze zich niet zal vermaken.

Een foto die is geplaatst door null (@gwenvanpoorten) op

Mini-me

Wie is deze kleine jongen met ontzettend hippe blouse? Je zou het misschien niet meteen zeggen maar het is de enige echte Mari van de Ven! Wat een lieve sproetjes zeg. En die stijl, het zat er al vroeg in!

Een foto die is geplaatst door null (@marivandeven) op

‘Gouden plak’ voor Frans

Zanger Frans Bauer kan een feestje bouwen. Hij heeft een ‘Gouden Plak’ gekregen voor zijn album Geluk Hoop en Liefde. De gouden award levert de nodige felicitaties op via Instagram. O ja hij was trouwens ook nog even in China...

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer_officiele) op