Volledig scherm
Instagram Frans Bauer © Instagram / Frans Bauer

Giel de Winter hint naar nieuwe serie en waarom hebben al deze Brabanders ineens lang, blond haar?

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Waarom hebben zoveel bekende Brabanders ineens lang, blond haar? Gwen van Poorten, Art Rooijakkers, Johan Vlemmix en Frans Bauer staan met een blonde haardos op de foto. Het is voor de nieuwe videoclip Barry Hayze van Rapper Donnie, die zelf ook lang blond haar heeft. We zijn benieuwd!

Sylvia Hoeks zit op de bank met haar grote liefde: haar hondje. Ze deelt een lief filmpje van de knuffels die ze van het diertje krijgt. ‘Pure liefde’, zo zegt ze zelf. 

Giel de Winter van StukTV deelt een foto van hemzelf op een scooter. Volgens Giel zelf is dat voor een nieuwe serie die hij aan het filmen is. Maar waar zou hij die scooter dan voor nodig hebben? 

Rapper Gers Pardoel uit Kaatsheuvel heeft op deze regenachtige vrijdag zijn nieuwe single Zomer gelanceerd. De reacties van zijn fans zijn lovend, op Instagram vliegen de hartjes en duimpjes je om de oren.

Duncan Laurence geeft woensdag 1 mei een concert in het Zonnehuis in Amsterdam. De Tilburgse songfestivaldeelnemer is ontzettend trots, zo laat hij op zijn Instagram-pagina aan zijn fans weten. Twee weken later, op donderdag 16 mei, staat Duncan met het nummer Arcade in de halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Goed nieuws voor wie boodschappen doet bij Sligro én fan is van Guus Meeuwis. Dinsdag 18 juni geeft de Tilburgse zanger een optreden in het Philips Stadion in Eindhoven dat alleen toegankelijk is voor klanten van de groothandel. Ook vorig jaar was de dinsdagavond gereserveerd voor Sligro-klanten. 

  1. Onderzoek naar groot aantal zelfdodingen onder Brabantse jongeren

    Onderzoek naar groot aantal zelfdodin­gen onder Brabantse jongeren

    HELMOND - De stichting 113 Zelfmoordpreventie is op zoek naar ouders die in 2017 hun kind hebben verloren door suïcide. In dat jaar verdubbelde het aantal zelfdodingen door jongeren in de leeftijd tot 20 jaar bijna. In 2016 ging het nog om 48 kinderen, in 2017 om 81. In een kwart van deze gevallen gaat het om een Brabantse jongere. Per 100.000 jongeren gaat het in deze provincie om bijna 7 door suïcide overleden tieners. Ook in Gelderland is het aantal relatief hoog: 5 per 100.000.
  2. Veghelse accordeonist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    Veghelse accordeo­nist Tom van Aarle (29) gaat viral met cover van Duncan: ‘Ik had een idee en twee uur later stonden we te filmen’

    VEGHEL - Zaterdagochtend, voor Duncan's historische overwinning, zette de Veghelse muziekdocent Tom van Aarle (29) een video online waarin hij met zijn accordeon het nummer Arcade coverde. Inmiddels is de cover al bijna 70.000 keer bekeken. ,,Vrijdagavond om 20.00 uur had ik het idee en om 22.00 uur stonden we op de Noordkade te filmen”, zegt de muzikant lachend.