Volledig scherm
Instagram Frans Bauer © Instagram / Frans Bauer

Giel de Winter hint naar nieuwe serie en waarom hebben al deze Brabanders ineens lang, blond haar?

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Waarom hebben zoveel bekende Brabanders ineens lang, blond haar? Gwen van Poorten, Art Rooijakkers, Johan Vlemmix en Frans Bauer staan met een blonde haardos op de foto. Het is voor de nieuwe videoclip Barry Hayze van Rapper Donnie, die zelf ook lang blond haar heeft. We zijn benieuwd!

Een foto die is geplaatst door null (@johanvlemmix) op

Een foto die is geplaatst door null (@deechteartrooijakkers) op

Een foto die is geplaatst door null (@gwenvanpoorten) op

Een foto die is geplaatst door null (@fransbauer) op

Sylvia Hoeks zit op de bank met haar grote liefde: haar hondje. Ze deelt een lief filmpje van de knuffels die ze van het diertje krijgt. ‘Pure liefde’, zo zegt ze zelf. 

Een foto die is geplaatst door null (@sylviahoeks) op

Giel de Winter van StukTV deelt een foto van hemzelf op een scooter. Volgens Giel zelf is dat voor een nieuwe serie die hij aan het filmen is. Maar waar zou hij die scooter dan voor nodig hebben? 

Een foto die is geplaatst door null (@giel) op

Rapper Gers Pardoel uit Kaatsheuvel heeft op deze regenachtige vrijdag zijn nieuwe single Zomer gelanceerd. De reacties van zijn fans zijn lovend, op Instagram vliegen de hartjes en duimpjes je om de oren.

Een foto die is geplaatst door null (@gers_pardoel) op

Duncan Laurence geeft woensdag 1 mei een concert in het Zonnehuis in Amsterdam. De Tilburgse songfestivaldeelnemer is ontzettend trots, zo laat hij op zijn Instagram-pagina aan zijn fans weten. Twee weken later, op donderdag 16 mei, staat Duncan met het nummer Arcade in de halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Een foto die is geplaatst door null (@itsduncanlaurence) op

Goed nieuws voor wie boodschappen doet bij Sligro én fan is van Guus Meeuwis. Dinsdag 18 juni geeft de Tilburgse zanger een optreden in het Philips Stadion in Eindhoven dat alleen toegankelijk is voor klanten van de groothandel. Ook vorig jaar was de dinsdagavond gereserveerd voor Sligro-klanten.