De auto is in beslag genomen.
Volledig scherm
De auto is in beslag genomen. © Bart Meesters

Gewonde en aanhouding na ongeval; auto's achtervolgden elkaar

Een automobilist is zaterdagavond gewond geraakt op de Harendonkweg in Den Bosch nadat een andere bestuurder op hem inreed. De bestuurder zou op de vlucht zijn geslagen voor een ander voertuig dat hem achtervolgde, wat leidde tot het ongeluk.

 1. Zij stopte, hij wil nooit anders en zij moet nog beginnen: een vertrekker, volhouder en nieuwkomer over de leegloop in de zorg
  PREMIUM

  Zij stopte, hij wil nooit anders en zij moet nog beginnen: een vertrekker, volhouder en nieuwkomer over de leegloop in de zorg

  De zorg loopt leeg. Jaarlijks stoppen er veel te veel medewerkers. En er was al een tekort. Zo’n 25 Brabantse zorgorganisaties en -onderwijsinstellingen proberen de komende 4 jaar samen voor een kentering te zorgen. In gesprek met een vertrekker, volhouder én een nieuwkomer over de grootste problemen (en mogelijkheden) in de zorg. ,,Hoe hard je ook je best deed: het was eigenlijk nooit goed genoeg.”
 2. Nieuwsoverzicht | Dieren in problemen door hoogwater - woeste automobilist rijdt in op voertuig
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Dieren in problemen door hoogwater - woeste automobi­list rijdt in op voertuig

  Het hoge waterpeil zorgt op verschillende plekken in Brabant voor problemen. In Megen staat een camping blank, in Alem zijn meerdere koeien op een eilandje gedreven en aan de Maas vormen wilde dieren een gemakkelijke prooi voor roofdieren. Verder in het nieuws vandaag twee ernstige ongelukken, waarvan een in Tilburg. Daar is een woeste automobilist ingereden op een andere auto, met daarin een jong kind en vrouw. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van maandag.