Volledig scherm
Dionne Stax heeft dinsdag haar laatste NOS 8 Uur Journaal gepresenteerd. Dat heeft zij dinsdagavond gemeld op Twitter. Zij plaatste een foto met allemaal collega's in het decor van het journaal. © ANP Kippa

Gers Pardoel waagt een gevaarlijke sprong en Dionne Stax kijkt terug op carrière bij de NOS

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de nieuwe rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt. 

Gwen van Poorten heeft een kleine logee gehad. Nu wil ze zelf ook een hond, maar daar heeft ze helaas geen tijd voor. Herkenbaar dilema Gwen, erg herkenbaar. 

Een stagedive is vaak een gevaarlijke bedoeling: er kan van alles misgaan en meer dan eens raakt de springer gewond. Maar dat houdt Gers Pardoel niet tegen het toch te proberen. Gelukkig gaat het allemaal goed. 

Ook voor Beertje van Beers zit de vakantie er weer op. Ze was op vakantie in Bangkok, waar haar oma vandaan komt. Ze heeft genoten en blikt terug op een reis waar bij hier in Nederland een beetje jaloers van worden. 

Je kroost loslaten is altijd moeilijk, maar zo'n schattig plaatje helpt wel. De kinderen van Rico Verhoeven moeten vandaag weer naar school na de zomervakantie. Met zo'n leuk begin moet dat wel een fijn schooljaar worden. 

Dit is voor Dionne Stax haar laatste week bij de NOS. Ze vertrekt naar de AVROTROS. Daarom blikt ze terug op al het moois dat ze voor de omroep heeft mogen doen.