Maarten van der Weijden.
Volledig scherm
Maarten van der Weijden. © ANP

Geïrriteerde Rico Verhoeven wil zonnen en Maarten van der Weijden blikt terug op Olympisch goud

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Muziek maken. Xander de Buisonjé doet het maar al te graag. Alleen, met andere artiesten of samen met zijn kinderen. Het is en blijft een feestje.

Val Rico Verhoeven vooral niet lastig als hij probeert te genieten van zijn rust. Doe je dat wel, dan kun je een geïrriteerde reactie terug verwachten. We all have that one annoying friend. In het geval van de kickbockser is dat danser Kevin van der Kleij.

Ice ice baby. De temperaturen vliegen deze week weer omhoog (het kan zelfs 30 graden worden) en dat viert Guido Weijers met een Magnum. Hoera!

21 augustus blijft een bijzondere dag voor Maarten van der Weijden. Het is de datum waarop hij precies elf jaar geleden Olympisch goud won. De sportman kreeg het tijdens de Zomerspelen in Beijing voor elkaar om binnen een tijd van 1:51:51,6 tien kilometer te zwemmen.