Volledig scherm
Maarten van der Weijden. © ANP

Geïrriteerde Rico Verhoeven wil zonnen en Maarten van der Weijden blikt terug op Olympisch goud

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Muziek maken. Xander de Buisonjé doet het maar al te graag. Alleen, met andere artiesten of samen met zijn kinderen. Het is en blijft een feestje.

Val Rico Verhoeven vooral niet lastig als hij probeert te genieten van zijn rust. Doe je dat wel, dan kun je een geïrriteerde reactie terug verwachten. We all have that one annoying friend. In het geval van de kickbockser is dat danser Kevin van der Kleij.

Ice ice baby. De temperaturen vliegen deze week weer omhoog (het kan zelfs 30 graden worden) en dat viert Guido Weijers met een Magnum. Hoera!

21 augustus blijft een bijzondere dag voor Maarten van der Weijden. Het is de datum waarop hij precies elf jaar geleden Olympisch goud won. De sportman kreeg het tijdens de Zomerspelen in Beijing voor elkaar om binnen een tijd van 1:51:51,6 tien kilometer te zwemmen.

 1. Rabobende verdachten eisen andere rechters

  Rabobende verdachten eisen andere rechters

  ROERMOND (ANP) - Meerdere verdachten van de zogenoemde Rabobende hebben maandag de rechtbank in Roermond gewraakt. Zij willen dat andere rechters de zaak behandelen. De wraking volgde op urenlange conflicten en gekissebis tussen advocaten van de in totaal zes verdachten in deze strafzaak en de rechtbank. Een van de advocaten, Erik Thomas, legde uit protest tegen de gang van zaken de verdediging van zijn cliënt neer. De rechtbank heeft de zaak voor onbepaalde tijd aangehouden.
 2. Justitie luisterde en keek maanden mee in ‘het kantoor’ van Martien R. en zijn organisatie
  PREMIUM
  Live

  Justitie luisterde en keek maanden mee in ‘het kantoor’ van Martien R. en zijn organisa­tie

  DEN BOSCH/OSS - Politie en justitie hebben maandenlang stiekem in de keuken kunnen kijken van Martien R. en zijn handlangers. Dat bleek maandag tijdens de rechtszaak in Den Bosch. Niet alleen zijn gesprekken in ‘het kantoor’ aan de Hoogheuvelstraat in Oss langdurig afgeluisterd, ook zijn er beeldopnamen gemaakt van alle handelingen die in de schuur achter een woonwagen werden verricht.