Maak kennis met Nona: lekker onderuitgezakt in een tuinstoel, in de brandende zon, wit wijntje in de ene hand, sigaretje in de andere.
Volledig scherm
PREMIUM
Maak kennis met Nona: lekker onderuitgezakt in een tuinstoel, in de brandende zon, wit wijntje in de ene hand, sigaretje in de andere. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Geen tranen (meer) voor Udense zangeres Nona, wél keihard genieten van grote podia deze snikhete zomer

UDEN - North Sea Jazz, Pinkpop, Concert at Sea; het was een hot zomer voor de Udense (soul)zangeres Nona. Ze kon gelijk het podium op met nieuwe nummers van haar tweede album No Tears in My Champagne. Over de liefde in alle facetten, van horror tot halleluja. ,,En alles daartussen in.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”