Michel van de Wetering in de werkplaats van zijn fietsenzaak in Heesch. Onafgebroken sleutelen er drie monteurs aan fietsen. De fietsenbranche heeft er een tekort aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel van de Wetering in de werkplaats van zijn fietsenzaak in Heesch. Onafgebroken sleutelen er drie monteurs aan fietsen. De fietsenbranche heeft er een tekort aan. © Jeroen Appels/Van Assendelft Fotografie

Geen monteur te vinden: deze Brabantse fietsenzaak sluit een filiaal

OSS/UDEN/HEESCH - De fietsenbranche draait financieel als een tierelier, toch zijn er zorgen. De sector kampt met een personeelsprobleem. Er zijn geen monteurs te vinden. Reden dat er in Uden een zaak sluit. ,,Weet je een leerling-monteur? Hij kan vandaag nog aan slag.”

  1. Een blik in de toekomst naar 2030, waarin Duitsland niet meedoet aan een WK in Nederland vanwege aardbevingen
    PREMIUM
    Column

    Een blik in de toekomst naar 2030, waarin Duitsland niet meedoet aan een WK in Nederland vanwege aardbevin­gen

    Een blik in de toekomst. Het is gelukt! Na een felle strijd met het revolutionaire plan van het landentrio: Griekenland, Saudi-Arabië en Egypte kiezen de FIFA-landen tóch voor de Nederlandse bid. Voor het eerst in de geschiedenis gaat ons kleine kikkerlandje in 2030 het WK organiseren. De euforie is – aanvankelijk - groot. Maar naarmate het toernooi nadert wordt de feestvreugde danig getemperd.