Thea Tielemans van cafe Tielemans te Boekel moet worden geopereerd. Gelukkig zijn er enkele vrijwilligers die de tent draaiende houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Thea Tielemans van cafe Tielemans te Boekel moet worden geopereerd. Gelukkig zijn er enkele vrijwilligers die de tent draaiende houden. © Jeroen Appels / Van Assendelft Fotografie

Gasten nemen café zes weken over omdat eigenaar onder 't mes gaat: ‘Ze moeten niet meer drinken dan klanten’

BOEKEL - Zelf noemt ze het ‘kasteleinsheupen’, en dat klinkt best gezellig. Maar het doet verrekte veel pijn, zoveel dat Thea Tielemans onder het mes moet. Maar hoe moet dat dan met haar café? ,,Makt oew eige mar gin zurrege” zeiden haar klanten. En nu staan ze zelf zes weken achter de bar van Café Tielemans.

 1. Brabanders zien af in Kamp van Koningsbrugge: ‘Kijkers gaan zich echt afvragen waarom we dit programma leuk vonden’
  PREMIUM

  Brabanders zien af in Kamp van Konings­brug­ge: ‘Kijkers gaan zich echt afvragen waarom we dit programma leuk vonden’

  OISTERWIJK - Vijftien doodnormale burgers gaan vanaf volgende week de strijd aan in het nieuwe AVROTROS-programma ‘Kamp van Koningsbrugge’. Het doel? De meest zware trainingen volgen van de meest heftige opleiding van Nederland: Special Forces, gevormd door de best getrainde militaire eenheid van ons land. En dat is pittig, weten de Brabantse deelnemers Kendra Pennings, Krijn Ottens en Marjolein van Loenen.
 2. We keken mee met een haartransplantatie, die steeds populairder wordt bij mannen: 'Het taboe is eraf’
  Play

  We keken mee met een haartrans­plan­ta­tie, die steeds populair­der wordt bij mannen: 'Het taboe is eraf’

  Steeds meer mannen kiezen voor een haartransplantatie. In Nederland worden er zo'n vijfduizend haartransplantaties per jaar gedaan, twee jaar geleden was dit nog 64% minder. Volgens Bob Jilesen, eigenaar Haarkliniek De Kroon, komt dit vooral omdat het taboe doorbroken wordt. ,,Iedereen kent de voorbeelden van bijvoorbeeld Frank en Ronald de Boer en Najib Amhali. Die hebben dit ook gedaan’’.