Volledig scherm
© ANP Kippa

Frans Bauer heeft groot nieuws en Steven Brunswijk is op zoek naar uitdagingen

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag ververst.

Hoog in de bergen staat een studio! Kunnen we binnenkort een nieuw nummer verwachten van de Lawineboys?

Steven Brunswijk en zijn vrouw Ayla gaan binnenkort starten met challenges en ze zijn nog op zoek naar ideeën. Volgers komen al met een aantal leuke suggesties. Wie kan het langst zonder social media? Wie kan er het langst de kinderen vermaken zonder dat ze gaan zeuren? Of wie is de beste kapper/kapster?

Giel de Winter, je kent 'm wel van StukTV, blikt terug op een te gek festivalseizoen. Tot de volgende!

Een dag niet gesport is een dag niet geleefd. En dus staat Rico Verhoeven vandaag weer heel fanatiek aan een loodzware ketting te trekken. 

Een klein cadeautje. Van Roy Meyer, voor jou. De spierbundel poseert samen met twee andere spierbundels om hun spierbundels te showen. 

Hallo allemaal, dit is Frans Bauer vanuit de file! De zanger heeft groot nieuws. Op het moment dat we dit schrijven, duurt het nog precies 47.704 seconden voordat zijn nieuwste videoclip op het wereldwijde web wordt geslingerd. Voor degenen die geen zin hebben om te rekenen: dat gebeurt dus vannacht om 00.00 stipt. 

  1. De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’
    PREMIUM

    De hele dag pakketjes stampen en ’s avonds kapot op de bank: ‘Het wordt steeds zwaarder, er wordt steeds meer van ons verwacht’

    DEN BOSCH/TILBURG - Veel meer stops en nóg meer pakketjes. Nu bijna iedereen thuis is, wordt er meer online gewinkeld dan ooit. Pakketbezorgers draaien overuren en de Belangenvereniging Pakket Distributie bereidt een rechtszaak voor tegen PostNL. Want die kan via advertenties de bezorgers wel bedanken, maar dat maakt ze nog geen goede opdrachtgever, klinkt het. Of zoals de Bossche bezorger Bas Masselink zegt; ,,Als wij steeds harder moeten werken, horen we toch meer te verdienen. Of ben ik nou gek?”