Frans Bauer
Volledig scherm
Frans Bauer © ANP Kippa

Frans Bauer daagt Nieky Holzken uit en Gwen van Poorten dompelt zich onder in de kerstsferen

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Ach kiek nou... Dit keer geen foto van Johan Vlemmix, maar van hele lieve puppy's. Wij smelten hoor. 

Oef dat ziet er gevaarlijk uit. Daagt Frans Bauer nou Nieky Holzken uit of andersom? Hoe gaat dit aflopen? Dat wordt nog een spannende aflevering van Evenblij maakt vrienden op 17 januari. 

Wat een knap stel. Gwen van Poorten heeft haar moeder meegenomen naar Wenen, The Holy Grounds, zoals ze het zelf noemt. Die zullen hun kerstobsessie goed uitgebuit hebben daar. 

Mariska Bauer maakt vandaag een selfie om te vieren dat ze iets leuks gaat doen. Wat dat precies is, houdt ze nog effe geheim. 

En ook Domien Verschuuren is druk in de weer met zijn selfiecamera. Met zijn bruine puppyogen kijkt hij zwoel in de camera.

Terwijl de regendruppels op je ruit kletteren, fantaseert Olcay Gulsen over de zon. We feel ya girl. 

Op 2 maart 2018 zwom Maarten van der Weijden binnen 24 uur 102,8 kilometer. Een wereldrecord, dat niet veel later ongeldig werd verklaard. Op 23 januari doet hij een nieuwe poging.

Het zal je niet ontgaan zijn, maar Willem II heeft vrijdag gewonnen van Ajax. Een resultaat waar Tilburger Leo Alkemade maar al te graag mee pronkt. 

  1. Brabants coronanieuws van donderdag | Opnieuw minder coronapatiënten opgenomen, steeds meer teststraten
    PREMIUM

    Brabants corona­nieuws van donderdag | Opnieuw minder coronapa­tiën­ten opgenomen, steeds meer teststra­ten

    De meest recente cijfers tonen dat er opnieuw minder coronapatiënten zijn opgenomen in het ziekenhuizen. Ook gaat het de goede kant op met de mensen die weer herstellen. Het aantal nieuwe patiënten in de Brabantse ziekenhuizen ligt ongeveer gelijk op het aantal mensen dat het hospitaal weer mag verlaten. Wel roepen artsen en de koning op om in het paasweekeinde zoveel mogelijk thuis te blijven, ook motorrijders en wielrenners. De capaciteit in de ziekenhuizen is nog altijd beperkt. Een overzicht van het coronanieuws van donderdag.