Volledig scherm
Frans Bauer © ANP Kippa

Frans Bauer daagt Nieky Holzken uit en Gwen van Poorten dompelt zich onder in de kerstsferen

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Ach kiek nou... Dit keer geen foto van Johan Vlemmix, maar van hele lieve puppy's. Wij smelten hoor. 

Oef dat ziet er gevaarlijk uit. Daagt Frans Bauer nou Nieky Holzken uit of andersom? Hoe gaat dit aflopen? Dat wordt nog een spannende aflevering van Evenblij maakt vrienden op 17 januari. 

Wat een knap stel. Gwen van Poorten heeft haar moeder meegenomen naar Wenen, The Holy Grounds, zoals ze het zelf noemt. Die zullen hun kerstobsessie goed uitgebuit hebben daar. 

Mariska Bauer maakt vandaag een selfie om te vieren dat ze iets leuks gaat doen. Wat dat precies is, houdt ze nog effe geheim. 

En ook Domien Verschuuren is druk in de weer met zijn selfiecamera. Met zijn bruine puppyogen kijkt hij zwoel in de camera.

Terwijl de regendruppels op je ruit kletteren, fantaseert Olcay Gulsen over de zon. We feel ya girl. 

Op 2 maart 2018 zwom Maarten van der Weijden binnen 24 uur 102,8 kilometer. Een wereldrecord, dat niet veel later ongeldig werd verklaard. Op 23 januari doet hij een nieuwe poging.

Het zal je niet ontgaan zijn, maar Willem II heeft vrijdag gewonnen van Ajax. Een resultaat waar Tilburger Leo Alkemade maar al te graag mee pronkt. 

  1. ‘Kille ontvangst’ voor Van Laarhoven die direct naar PI Vught moet. Broer Frans: Ik mocht hem geen hand geven
    PREMIUM

    ‘Kille ontvangst’ voor Van Laarhoven die direct naar PI Vught moet. Broer Frans: Ik mocht hem geen hand geven

    TILBURG - Het was een kille ontvangst voor Johan van Laarhoven op Schiphol donderdagavond. Zijn broer Frans mocht hem geen hand geven bij aankomst, in plaats daarvan werd hij meteen naar de gevangenis in Vught gebracht. ,,Iemand in dit land heeft dit bevel gegeven”, zegt advocaat Gerard Spong op de persconferentie op Schiphol. ,,We zullen niet rusten voor we weten wie dat is.”