Medewerkers op een speciale cohort-afdeling in het Amphia ziekenhuis, vorig jaar oktober. Het Amphia gaat vooralsnog niet over tot het opnieuw optuigen van deze cohortafdeling. Het Bravis ziekenhuis in Roosendaal heeft sinds woensdag wel de longafdeling omgetoverd tot plek in het ziekenhuis waar coronapatiënten worden verzorgd.
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers op een speciale cohort-afdeling in het Amphia ziekenhuis, vorig jaar oktober. Het Amphia gaat vooralsnog niet over tot het opnieuw optuigen van deze cohortafdeling. Het Bravis ziekenhuis in Roosendaal heeft sinds woensdag wel de longafdeling omgetoverd tot plek in het ziekenhuis waar coronapatiënten worden verzorgd. © ANP

Forse stijging coronapatiënten: Bravis richt opnieuw een corona-afdeling in

BREDA/ROOSENDAAL - Het aantal coronapatiënten stijgt zo hard dat ziekenhuizen maatregelen nemen. Zo heeft het Bravis ziekenhuis in Roosendaal woensdag de cohortafdeling speciaal voor coronapatiënten opnieuw opgetuigd.

  1. Grote groep Brabanders ziet wolf liefst vertrekken, boswachter is tegen: ‘Stop met geloven in Roodkapje-verhalen’
    PREMIUM

    Grote groep Brabanders ziet wolf liefst vertrekken, boswachter is tegen: ‘Stop met geloven in Roodkapje-verhalen’

    Honderden dode schapen en geschrokken bewoners die oog in oog staan met een wolf. Lang niet iedereen is blij met de terugkeer van het beschermde roofdier. Er is een grote groep Brabanders die vindt dat de wolf hier niet thuishoort, zo blijkt uit een enquête uitgevoerd onder vijfduizend mensen. ,,En dat klopt niet, want hij hoort juist wél hier”, stelt boswachter Frans Kapteijns. ,,Sommige mensen geloven helaas nog steeds in Roodkapje-verhalen.”