Ali G., door zijn rijzige gestalte ook wel 'Lange Ali' genoemd, is een man met vele gezichten. Hij is hoofdverdachte in de terreurcampagne tegen fruithandel De Groot en staat deze week terecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Ali G., door zijn rijzige gestalte ook wel 'Lange Ali' genoemd, is een man met vele gezichten. Hij is hoofdverdachte in de terreurcampagne tegen fruithandel De Groot en staat deze week terecht. © ANP / Aloys Oosterwijk

Fantast, familieman of gewetenloos crimineel; wie is Ali G., hoofdverdachte in terreurcampagne tegen De Groot?

HEDEL - Fantast, familieman of gewetenloos crimineel? Ali G., hoofdverdachte in de  geruchtmakende terreurcampagne tegen de Hedelse fruithandel De Groot, is een man met vele gezichten. Na drie jaar komt zijn zaak komende week tot een climax. ,,Hij heeft niet per se de gunfactor. Met zijn geheimzinnigheid, het overschrijden van grenzen en onsympathieke dingetjes.” 

  1. Nieuwsoverzicht | Man probeert meisje mee te lokken met ‘centjes’ - Nationaal Hitteplan gaat morgen in
    PREMIUM

    Nieuwsover­zicht | Man probeert meisje mee te lokken met ‘centjes’ - Nationaal Hitteplan gaat morgen in

    Een man heeft geprobeerd een meisje mee te lokken met ‘centjes’ in een speeltuin. Ze beet hem in zijn hand en rende weg. Roland wordt in alle talen uitgescholden in de gevangenis in Vught waar hij werkt. Verder verdwijnen parkeerplaatsen uit Brabantse binnensteden en vervangen fietsen over een paar jaar auto's. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag 9 augustus.