Boxmeer: 08-03-2020: DG_fotoFrank Schrijen ligt opgebaard in het Hoogkoor. Vrienden, Kennissen en carnavalisten kunnen daar langs de kist lopen voor een laatste eerbetoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Boxmeer: 08-03-2020: DG_fotoFrank Schrijen ligt opgebaard in het Hoogkoor. Vrienden, Kennissen en carnavalisten kunnen daar langs de kist lopen voor een laatste eerbetoon. © Ed van Alem

Familie vermoorde tonprater Frank Schrijen blikt terug op een afschuwelijk jaar: ‘Je wilt naar hem toe, maar dat kon niet’

BOXMEER - Exact een jaar geleden werd tonprater Frank Schrijen uit Boxmeer vermoord. Zijn familie zit nog vol verdriet.  ,,Stel je eens voor”, zei broer Piet tegen de dader, ,,dat het jouw broer was geweest.” 

 1. Veel varkensbedrijven stoppen toch maar niet: ‘Stikstofwinst gaat tegenvallen, let maar op’
  PREMIUM

  Veel varkensbe­drij­ven stoppen toch maar niet: ‘Stikstof­winst gaat tegenval­len, let maar op’

  DEN BOSCH/UDEN - Van de ruim vijfhonderd varkensboeren die zich inschreven voor een stoppersregeling, doet slechts de helft daadwerkelijk mee. Veel boeren zien te weinig perspectief ná gebruikmaking van de regeling. Ze hebben dan wel een huis en soms ook nog wat schuren, maar nergens een vergunning voor. De afhakers zorgen voor een nieuwe tegenvaller in de strijd tegen stikstofuitstoot.
 1. Getetter van Roosendaalse trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt
  Play

  Getetter van Roosendaal­se trompetter zorgt voor overlast: trompet voor de vijfde keer afgepakt

 2. Online ambtsgebed ruw verstoord door vloekend raadslid: 'Jongens toch, godverdomme!'
  Play

  Online ambtsgebed ruw verstoord door vloekend raadslid: 'Jongens toch, godverdom­me!'