Facebookvlees is spotgoedkoop, maar is het ook vers? 'Controle moet veel beter'

DEN BOSCH/ESCH - Het in Esch gevestigde Voordelig Vlees Voor Iedereen (VVVI) is een van de bedrijven die er garen bij spint: vlees voor een prikkie verkopen via internet. Maar hoe zit het met de kwaliteit? Deze krant nam de proef op de som. Een deel van het vlees bleek bedorven.

 1. Nieuwsoverzicht | 4 meter lange python op straat gevonden - Ook popcornkramen in bioscoop verboden
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | 4 meter lange python op straat gevonden - Ook popcornkra­men in bioscoop verboden

  Grote schrik in Etten-Leur: daar werd een vier meter lange python gevonden. Gelukkig voor de hulpdiensten was het dier dood en dus niet meer gevaarlijk. Verder kwam Brabant er weer niet best vanaf in de wekelijkse RIVM-coronacijfers. Er kwamen in deze provincie ruim tweeduizend meer gevallen bij dan vorige week. Ook was het de dag waarop rapper Boef zijn straf hoorde voor het straatracen door Eindhoven en Tilburg.
 2. Bedoeld als geintje, maar natspatten met jetski eindigde in de dood van Esmee Bosman (23)
  PREMIUM

  Bedoeld als geintje, maar natspatten met jetski eindigde in de dood van Esmee Bosman (23)

  DEN BOSCH/RAVENSTEIN - Het was bedoeld als geintje. Recht op een groepje bekenden die in het water stonden afvaren en dan op het laatste moment een scherpe bocht maken, zodat de badgasten nat gespoten zouden worden. Alleen lukte de scherpe bocht niet, waardoor de jetski over de 23-jarige Esmee Bosman voer en zij ter plekke overleed. De man op de jetski moet als het aan het justitie ligt een halfjaar de cel in.
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement