Volledig scherm
PREMIUM
Witte vlek herinnert aan de examenstunt waarbij leerlingen de school besmeurden met meel, maar ook met yoghurt, eieren en stroop. © Laura Romanillos

Examenstunt loopt volledig uit de hand, conciërge gewond: ‘Leerlingen dachten aan een aanslag’

,,Sommige kinderen waren echt in paniek, die dachten dat er een aanslag was.” Een week nadien is de eindexamenstunt van vorige week op het Hooghuis in Oss nog steeds het gesprek van de dag. De school wil niet reageren, maar het lijkt er op dat de leerlingen die met rotzooi gooiden, dingen beschadigden en leerlingen schrik aanjoegen, zwaar worden gestraft.

De examenstunt op het Hooghuis aan de Ruivert in Oss lijkt compleet uit de hand gelopen. Gemaskerde jongeren renden door de gangen rennen, gooiden met dingen en trapten deuren open.

  1. Fruithandel De Groot doelwit van criminelen na onderschepping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie
    PREMIUM

    Fruithan­del De Groot doelwit van criminelen na onderschep­ping 400 kilo coke, afpersers dreigden met liquidatie

    ARNHEM/HEDEL - Uit wraak voor een onderschepte lading cocaïne zijn eigenaren van de Hedelse groente- en fruithandel De Groot afgeperst. Er is zelfs gedreigd met het liquideren van ‘een willekeurige medewerker’ als het vereiste bedrag niet op tafel zou komen. De twee verdachten van de afpersing en bedreiging blijven voorlopig vastzitten, oordeelde de rechter donderdag tijdens een inleidende zitting.