Volledig scherm
In de duistere vertrekken van Loevestein moeten bezoekers zo snel mogelijk puzzels oplossen om te ontsnappen uit de cel. © Slot Loevestein

Escape room: net als Hugo ontsnappen uit Slot Loevestein

Escape Room-fanaten kunnen zich nu opgeven voor een ontsnapping uit Slot Loevestein, waar één van de meest spectaculaire gevangenisontsnappingen uit de geschiedenis plaatsvond. 

Vanaf deze week zijn er kaarten te koop en de escape room is vanaf 23 december in gebruik. In 1621 wist Hugo de Groot op deze plek in een boekenkist te ontsnappen. Tot op de dag van vandaag is dit een van de meest spectaculaire gevangenisontsnappingen uit de Nederlandse geschiedenis. 

In de duistere vertrekken van het middeleeuwse kasteel moeten bezoekers zo snel mogelijk raadsels, geheimen en puzzels oplossen om te ontsnappen uit de cel. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement