De drie-eenheid: links het vroegere ‘kasteelklooster’ Bronckhorst waar eerst nonnen verbleven, nu arbeidsmigranten; in het midden het Velpse Vicentiuskerkje; rechts het Emmausklooster.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie-eenheid: links het vroegere ‘kasteelklooster’ Bronckhorst waar eerst nonnen verbleven, nu arbeidsmigranten; in het midden het Velpse Vicentiuskerkje; rechts het Emmausklooster. © Ed van Alem

Emmausklooster Velp: geen plek voor Oost-Europese arbeidsmigranten

VELP - Het is niet de bedoeling dat er in het Emmausklooster in Velp arbeidsmigranten komen wonen. Projectontwikkelaar/eigenaar Nico Haase en de gemeente Land van Cuijk verzekeren dat die er nu niet verblijven en ook in de toekomst niet worden ondergebracht.

0 reacties

  1. Energiekosten verschillen duizenden euro's per gemeente, hier betaal je in Brabant gemiddeld het minst (en het meest)
    PREMIUM

    Energiekos­ten verschil­len duizenden euro's per gemeente, hier betaal je in Brabant gemiddeld het minst (en het meest)

    Brabant staat op plek drie van de duurste provincies qua gemiddelde energieprijs. Hier wordt gemiddeld zo’n 4428 euro per huishouden per jaar aan energiekosten betaald. In de gemeente Alphen-Chaam wordt gemiddeld het meest aan energie betaald: 5538 euro per jaar. Dat is een stuk meer dan de gemeente met de laagste gemiddelde energiekosten: Tilburg, met een prijs van 3838 euro.