Volledig scherm
PREMIUM
'Robinssoner' Jorik Benoit uit Helmond. © RTL

Elroy uit Mierlo doet mee aan Expeditie Robinson: ‘Mijn vriendin beviel een week voordat we in het vliegtuig stapten’

Ze verblijven maximaal 32 dagen op een van de duizenden eilanden die de Filipijnen rijk is. Eindelijk, zou je welhaast zeggen. Want Elroy Lemmens (32) uit Mierlo en Jorik Benoit (42) uit Helmond kijken al jaren reikhalzend uit naar het moment dat ze zich Robinsonner mogen noemen.

Als RTL de kandidaten van Expeditie Robinson dinsdag bekend maakt, ontploffen de telefoons van Lemmens en Benoit. Het heeft veel voeten in aarde, maar deze keer lukt het wel: meedoen aan Expeditie Robinson, dat vanaf 23 januari op Videoland te zien is. Dus niet de serie met bekende Nederlandsers en Belgen, maar de editie met ‘gewone’ burgers, zoals Expeditie Robinson oorspronkelijk begon.

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?