Eindhoven Airport blijft sterker groeien dan verwacht

EINDHOVEN - En weer presenteert Eindhoven Airport klinkende cijfers. In de eerste drie maanden van dit jaar noteerde de luchthaven 20 procent meer reizigers dan in dezelfde periode vorig jaar. 

 1. Nieuwsoverzicht | Brabant Water roept Brabanders op korter te douchen - Aziatische hoornaar is een blijvertje
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Brabant Water roept Brabanders op korter te douchen - Aziatische hoornaar is een blijvertje

  Er is onduidelijkheid over de arrestatie van Martien R. Werd er op zijn gepantserde auto geschoten of niet? Het OM gaat daarom op zoek naar het voertuig. Verder zijn er aanhoudingen voor de brandstichting van een monumentale boom, zijn er zorgen over de droogte en biedt PostNL alle postbezorgers een vast contract aan. En het was een warme en zonovergoten dag. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van woensdag.
 2. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’