Volledig scherm
Lange Jan. © Elcke van der Heijden

Efteling viert 65-jarig jubileum met lied (video)

KAATSHEUVEL – Attractiepark de Efteling bestaat op 31 mei precies 65 jaar. En dat vieren ze met onder andere met een lied, dat zaterdagavond op hun YouTubekanaal verscheen.

Eerder was het park al op zoek naar herinneringen van mensen, bijvoorbeeld om te bundelen in een boek. Ook opent in 2017 de nieuwe attractie Symbolica, die onderdeel is van het jubileumfeest. Het moet de grootste en duurste attractie ooit worden.

Op YouTube verscheen zaterdagavond ook een jubileumlied van de Efteling. In de video zijn beelden te zien van het park door de jaren heen.

Op 31 mei 2017 viert de Efteling haar 65-jarig jubileum. Wat ooit begon met een door Anton Pieck en Peter Reijnders bedacht Sprookjesbos met tien sprookjes is 65 jaar later uitgegroeid tot de ‘Wereld van de Efteling’. Een wonderlijke plek in het groen waar de aandacht voor natuur, de liefde voor sprookjes én de Brabantse gastvrijheid al 65 jaar hand in hand gaan. Om haar gasten te blijven verwonderen voegt de Efteling in 2017 een nieuwe familie-attractie toe, Symbolica: Paleis der Fantasie. Ook worden in 2017 de verblijfsmogelijkheden uitgebreid met de opening van vakantiepark Efteling Loonsche Land. De Efteling bouwt in dit jubileumjaar samen met haar trotse medewerkers voort op haar tradities en ze voegt weer nieuwe iconen toe. Zo kunnen ook de komende jaren nieuwe wonderlijke herinneringen gemaakt worden… Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en mis geen enkele video van de Efteling: http://www.youtube.com/efteling.