Tot 1 juni is dit het aanblik in de Efteling
Volledig scherm
Tot 1 juni is dit het aanblik in de Efteling © Gert-Jan Buijs

Efteling blijft 'tot nader order’ gesloten

KAATSHEUVEL - De Efteling blijft ‘tot nader order’ dicht. Dat maakte het pretpark dinsdag bekend.

Het park was sowieso al gesloten tot en met 6 april vanwege eerder afgekondigde maatregelen tegen het coronavirus. Maandag gingen nieuwe maatregelen in waardoor samenkomsten (ongeacht hoeveel bezoekers) verboden zijn tot 1 juni.

Omdat de maatregelen constant veranderen is er voor gekozen om het park niet tot en met 6 april te sluiten, maar ‘tot nader order’, zo maakt het park bekend in statement. ‘ We houden er rekening mee dat de sluiting langer duurt dan tot en met 6 april en willen voorkomen dat we elke keer nieuwe data moeten communiceren naar gasten en medewerkers.’

Wanneer het park weer open gaat, is dus nog onduidelijk. ‘Uiteraard communiceren we actief als we vinden dat we weer veilig open kunnen gaan.’ Behalve het park zijn ook Hotels & Resorts, het Golfpark en het Theater gesloten. 

Wel is duidelijk dat alle evenementen en theatervoorstelling tot 1 juni worden geannuleerd. 

Bekijk hier de reactie op de eerdere sluiting van de Efteling

  1. Zoons ontsmetten zichzelf in voormalig hondenhok om voor breekbare ouders te zorgen
    PREMIUM

    Zoons ontsmetten zichzelf in voormalig hondenhok om voor breekbare ouders te zorgen

    SON EN BREUGEL - Het voormalige hondenhok van Duitse staander Borak achter het ouderlijk huis van vier broers uit Son en Breugel is sinds dinsdag een corona-ontsmettingslocatie. Borak maakte twee jaar geleden al plaats voor een grasmaaier en houtzagen. Nu staan in het schuurtje papierrollen met ontsmettingsmiddel, doosjes met handschoenen en mondkapjes en hangen spuitpakken aan de waslijn. Hun ‘clean room’, zeggen de broers. Noodzakelijk portaal voor een bezoek aan hun vader (73) en moeder (75).