Volledig scherm

Eeuwige roem te verdienen tijdens het BN DeStem Onderwijsgala

Eeuwige roem, persoonlijke eer, maar toch ook waardering voor het goede werk binnen het onderwijs: die zaken staan woensdag op het spel tijdens het jaarlijkse BN DeStem Onderwijsgala, in Studio76 in Etten-Leur.

Na een eerste stemronde met duizenden stemmen en een daaropvolgende presentatie van de finalisten op Facebook, is het vandaag aan de jury om een finaal oordeel te vellen.

Thomas Zwiers (wethouder onderwijs in de gemeente Moerdijk), Niels Herijgens (BN DeStem, ’s middags) en Hille van der Kaa (BN DeStem, ’s avonds) moeten samen met Yassine El Majoudi gaan bepalen wie de winnaars worden in de drie categorieën.

Finalisten:

- Leraar van het Jaar Basisonderwijs: Koen van Opstal (De Leest, Etten-Leur), Martijn Luysterburg (De Rode Schouw, Bergen op Zoom), Angelo de Jong (Pius X, Steenbergen), Hanneke Dujardin (De Klaverweide, Roosendaal) en Wouter Starink (De Pontus, Etten-Leur).

- Leraar van het Jaar Voortgezet Onderwijs: Joost Rovers (Markenhage College, Breda), Nikki Hoefnagels (Effent, Oosterhout) en Mohamed El Majoudi (De Steenspil, Halsteren).

- Conciërge van het Jaar: Saskia Boonman (Mollerlyceum / Zoom Mavo, Bergen op Zoom), Edwin Machielse (Zuidwesthoek College, Ossendrecht) en Peter van Ginderen (De Wingerd, Roosendaal).