Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Alex Mulder

Een knecht die in het huis van de baas woont? Dat moet je niet willen

COLUMNOp zoek naar goede bedoelingen. Als wethouder Peperzak in de krant uitlegt waarom Gennep regels stelt aan de huisvesting van arbeidsmigranten, vind ik ze. Verbieden dat huisbaas en werkgever dezelfde zijn, daar hebben Pool en Roemeen baat bij. 

 1. Nieuwsoverzicht | Man (70) door misdrijf om het leven gebracht - Tilburger werd 65 met een donorhart
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Man (70) door misdrijf om het leven gebracht - Tilburger werd 65 met een donorhart

  De alleenwonende man (70) uit Lieshout die vrijdagmiddag dood werd gevonden, is door een misdrijf om het leven gekomen. Hij werd door zijn familieleden aangetroffen nadat zij geen contact meer met hem kregen. Verder is de 77-jarige Marc het slachtoffer geworden van bankpasfraude en leefde niemand ter wereld langer met een donorhart dan de Tilburgse Willem Bavinck. Dit en meer in het nieuwsoverzicht van zaterdag.
 2. Luchtballon scheert rakelings langs woontoren en maakt noodlanding in wijk in Den Bosch: ‘Adrenaline voelde ik wel’
  PREMIUM
  video+update

  Luchtbal­lon scheert rakelings langs woontoren en maakt noodlan­ding in wijk in Den Bosch: ‘Adrenaline voelde ik wel’

  DEN BOSCH - Een luchtballon heeft zondagavond een noodlanding gemaakt middenin een Bossche woonwijk Kruiskamp aan de Gouverneur Holvoetstraat. Hij schoot volgens omstanders ‘gevaarlijk laag’ over nabijgelegen flatgebouwen. ,,Of ik zenuwachtig werd? Nou, wat gezonde adrenaline is niet verkeerd”, vertelt ballonvaarder Frans van Hooft van VIPballon Schijndel.