Volledig scherm
Instagram Jacqueline Govaert © Instagram Jacqueline Govaert

Duncan Laurence treedt in de voetsporen van Frank Sinatra en Jacqueline Govaert kan niet wachten

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media. In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag ververst.

Eindhovenaar Job Schmelzer draait de komende week plaatjes op Amsterdam Dance Event. Om daar te komen, neemt DJ La Fuente plaats in een van zijn snelheidsduivels. 

Er gaat geen dag voorbij dat Rico Verhoeven niets op zijn Instagram plaatst. Zo ook vandaag. Hij bewondert zijn dochter. De conclusie: de in Bergen op Zoom geboren bokser is dankbaar voor wat hij heeft. 

De in Fijnaart wonende Frans Bauer kondigde het dinsdag al aan: een nieuwe videoclip. Een volgens de immer vrolijke volkszanger wel héél speciale. In zijn eigen huis, dus. ‘Vandaag vieren wij het leven', heet het liedje. 

..... En de reacties zijn goed! Een trotse Frans Bauer bedankt zijn fans.

Steven Brunswijk groet zijn lieve volgers via Instagram. Goedemorgen, Steven, ook van ons. 

Alexx Maas is dol op zijn opa. Zo dol dat ze samen een hapje gaan eten bij de Griek in Middelburg.

Jacqueline Govaert kan niet wachten tot ze weer met de andere ‘Krezips’ op het podium staat. Ziggodome, here they come (over acht nachtjes)!

En nog een beetje Fijnaarts nieuws: een groepsdans voor de meiden van O'G3NE. Vrijdag is te zien hoe ze het ervan af brengen.

Duncan Laurence heeft de tijd van zijn leven gehad: hij zong in de studio's van Capitol Records in Hollywood, LA door dezelfde microfoon als waardoor Frank Sinatra zijn legendarische nummers inzong.