Volledig scherm
AMSTELVEEN - Lil Nas X en Billy Ray Cyrus zijn de nieuwe lijstaanvoerders in de Single Top 100. Zij verdringen songfestivalwinnaar Duncan Laurence, die na twee weken aan de leiding nu genoegen moet nemen met de vierde plaats. © ANP Kippa

Duncan Laurence als schattig jochie en Sylvie vóór en na

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Een ‘ieniemienie theatertour’, in aanloop naar de Ziggo Dome. Jeroen van Koningsbrugge en zijn mede-lama's zijn er klaar voor!

De zomer kan voor Tanja Jess niet snel genoeg beginnen! De nieuwe week startte ze in ieder geval weer met een workout om zo bikiniproof de zomer in te gaan.

Dat Gers Pardoel niet onbekend is met de radio, is een gegeven. Vanaf 26 juni is Pardoel echter op de radio te horen als presentator. Dat doet hij bij het programma ‘Sing your song deluxe’, dat klinkt veelbelovend! 

Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Art Rooijakkers start met zijn nieuwe programma ‘Zomer met Art’, dat hij samen met verschillende BN’ers presenteert.

Niet alleen Art Rooijakkers beleeft vandaag een spannende dag, ook Lucille Werner kan niet wachten. Vanavond wordt namelijk de eerste minister van Gehandicaptenzaken gekozen.

Als klein kereltje kon Duncan Laurence niet voorzien wat hij ooit zou presteren in de toen nog verre toekomst: het winnen van het Eurovisie Songfestival. En wie weet wat nog meer.

Actrice en fotomodel Sylvia Hoeks spat niet alleen van het scherm af, maar ook van de cover van de Nederlandse Vogue. 

Sylvie (achternaam niet nodig) vóór....

.... en Sylvie na....

  1. Feestfilmpje met Snollebollekes in de prijzen bij wielergala UCI

    Feestfilm­pje met Snollebol­le­kes in de prijzen bij wielergala UCI

    GUILIN - Het filmpje werd al ruim anderhalf miljoen keer bekeken door wielerliefhebbers: een massa aan wielerfans springend en dansend op ‘Links Rechts’ van Snollebollekes op de Col du Latauret tijdens de afgelopen Tour de France. En het filmpje is nu ook nog eens in de prijzen gevallen, want de internationale wielerbond UCI eerde de video met de Buzz Video of the Year Award tijdens het wielergala in het Chinese Guilin.