Volledig scherm
Domien Verschuuren. © Instagram Domien Verschuuren

Domien Verschuuren ‘geniet’ van zijn biertje en Fresku bedankt zijn fans

BRABANT BYTESKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant-Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Het ziet er naar uit dat Alex Maas allesbehalve een rustige vrijdagavond had. De knalfuif wilde hij zijn volgers niet onthouden.

Genieten met een hoofdletter G! Zo ziet deze zonnige plaat van Domien Verschuuren eruit. Maar zou hij ook echt genieten van zijn biertje?

Johan Vlemmix blijft een druk baasje. Vandaag was hij in Zeewolde om Fiets 'm der in te presenteren.

Fans van Fresku, be prepared! Het ziet er naar uit dat de rapper binnenkort met iets nieuws op de proppen komt.

Hoewel veel mensen zich vanochtend in bed hoogstwaarschijnlijk nog een keer omdraaiden, was Rico Verhoeven alweer druk bezig met sporten. 

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.