Volledig scherm
Domien Verschuuren © BRUNO PRESS

Domien Verschuuren doet mee met SingelSwim en Guido Weijers kondigt nieuw seizoen Masterclass Geluk aan

Brabant BytesKorte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Domien gaat de Singel in! De radio-dj springt 16 juni het water in Utrecht in en wil daar voor elke donatie één meter zwemmen, met een totaal van twee kilometer. Hiermee hoopt hij geld in te zamelen voor de ziekte FSHD, een ongeneeslijke spierziekte. 

Guido Weijers heeft goed nieuws voor fans van zijn Masterclass Geluk. Dit seizoen is de show zo goed als uitverkocht, maar hij kondigt op Instagram aan dat hij volgend seizoen door gaat met Nederland gelukkig maken. 

Wat de zon is voor bloemen, is lachen voor mensen. Ranomi Kromowidjojo herinnert ons eraan dat we niet moeten vergeten regelmatig te lachen. Ze geeft alvast het goede voorbeeld.

Wil jij ook naar the Adams Family musical? Gwen van Poorten is fan zo te zien en ze vraagt zich af of haar volgers hem ook al hebben gezien.

Tijdens het trainen even een beetje wegdromen over de diepere dingen in het leven. Dat kan Rico Verhoeven wel. Gelukkig is er dan ook altijd iemand in de buurt om even een plaatje te schieten.

Waar gisteren de dochter van Rico Verhoeven 8 werd, is vandaag de dochter van snowboardster Cheryl Maas aan de beurt. Ze is hartstikke trots op haar 8-jarige dochter en deelt een paar prachtige plaatjes van het sportieve kind.

Behalve geluk in de liefde, heeft Olcay Gulsen ook veel geluk met vriendschappen. Ze bedankt haar vriendin Carolina in deze post dan ook uitvoerig omdat ze er altijd voor haar is.

Stel je was een superheld. Hoe zou je dan heten? Roy Meyer is benieuwd welke naam jullie bij hem vinden passen. Daarom deelt hij een paar foto's waar hij wat strijdkreten lijkt te doen en zijn spieren goed showt. 

Als schaatsster zijnde moet je natuurlijk altijd fit blijven. En dat kan makkelijk door af en toe de skeelers onder te binnen. Dat besloot Ireen Wust vandaag ook weer eens te doen.

Volgende week zaterdag gaat Duncan Laurence ons vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv. Daar hoort natuurlijk ook weer een opvallende outfit bij. De Arcade-zanger zal tijdens de tweede voorronde optreden in een blauwe, jeans-achtige creatie van de Nederlandse ontwerper Sjaak Hullekes.

Over gedurfde outfits gesproken. Print op print. Niet iedereen durft dat. Maar Lonneke Nooteboom natuurlijk wel. En uiteraard staat het haar ook weer super goed.

Het is bijna moederdag en Xander de Buisonjé ziet het wel zitten om een yogalesje te pakken met zijn moeder. Nu moet hij haar nog zien te overtuigen.

Als je op vakantie gaat, leg je vaak ieder standbeeld en kerkje vast. Maar hoe zit dat eigenlijk in je eigen stad? Dan doe je dat eigenlijk nooit. Tenminste Esther Verhoef niet. Ze beklom voor ‘een televisieprogramma’ de Sint-Jan en kwam er toen achter hoe mooi haar Den Bosch eigenlijk is.